Cake Donuts

Donuts er en fryd for øjet - og så smager de godt. Den flotte pynt gør forskellen og giver masser af muligheder for at lave fantasifulde og indbydende donuts, der bare smager af mere. Vi har udviklet vores bud på lækre og luftige cake donuts, som er bagt enten på den mørke luksus brownie eller på den lyse CREDI® Luksus cake, begge giver en skøn og svampet smagsoplevelse.

 

Jesper Christensen, bagermester og indehaver af Hornbæk Bageri - har testet de indbydende cake donuts i sin butik og han siger:

 

”Det er tilfredsstillende at kunne servicere mine kunder med mit eget produkt, fremfor en færdigvare der bare pynter af. Det bevarer håndværket, og vi har mange flere muligheder for at variere smagen, så man rammer flere. Mine kunder er positivt overraskede og synes, de smager bedre end almindelige donuts.”

 

Find de lækre opskrifter her.

 

Eller du kan se vores brochure om Cake Donuts her.

Du kan trække på et team af erfarne specialister

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men også i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores fælles pulje af viden og ekspertise har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

 

Læs mere

Lad os skabe løsninger sammen

 

Når du vælger Credin som din leverandør, får du en partner, der er dedikeret til perfektion i hver eneste bid!

 

•  Over 90 års pålidelighed og uovertruffen knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med et specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative løsninger, der appellerer til et bredt publikum
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere

Kontakt os