CREDI® Ferment

CREDI® Ferment

Fermentering betyder gæring og er et gammelt håndværk. Vin, yoghurt og ost er fermenteret, helt uden vi tænker over det, og fermentering giver også fantastisk brød.

Med CREDI® Ferment kan du fremstille brød og stykker med samme smag, skorpe og glød, som man ellers kun opnår ved en langtidsfermentering – helt uden at ændrer arbejdsgang i bageriet. CREDI® Ferment er fremstillet på basis af fermenteret mel (preferment) og en stærk italiensk hvedemel. Den milde syrlige smag fra fermenteringen i samspil med den særlige malt-kombination, giver de karakteristika vi forbinder med godt brød. Med CREDI® Ferment kan man lave de mest fantastiske morgenstykker, baguettes eller specialbrød. CREDI® Ferment er en 100% brødblanding.
Rigtig god fornøjelse!
luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere
Kontakt os