CREDI® Ferment

Fermentering betyder gæring og er et gammelt håndværk. Vin, yoghurt og ost er fermenteret, helt uden vi tænker over det, og fermentering giver også fantastisk brød.

Med CREDI® Ferment kan du fremstille brød og stykker med samme smag, skorpe og glød, som man ellers kun opnår ved en langtidsfermentering – helt uden at ændrer arbejdsgang i bageriet. CREDI® Ferment er fremstillet på basis af fermenteret mel (preferment) og en stærk italiensk hvedemel. Den milde syrlige smag fra fermenteringen i samspil med den særlige malt-kombination, giver de karakteristika vi forbinder med godt brød. Med CREDI® Ferment kan man lave de mest fantastiske morgenstykker, baguettes eller specialbrød. CREDI® Ferment er en 100% brødblanding.
Rigtig god fornøjelse!

Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed 

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

Læs mere

Lad os skabe løsninger sammen

 

Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:

 

•  Over 90 års erfaring og knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative og unikke løsninger
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere

 

Kontakt os