Ferment Specialmel

Fermentering betyder gæring og er et gammelt håndværk. Skøn vin, yoghurt og lækre oste er fermenteret, helt uden vi tænker over det. Ved at anvende fermentering i brød, giver det helt fantastisk brød, stykker og baguettes med masser af karakter, smag og skorpe.

Den milde syrlige smag fra fermenteringen i samspil med den gode malt, giver de karakteristika vi netop forbinder med godt kvalitetsbrød. Ferment Specialmel indeholder blandt andet den stærke Italienske mel Tipo O, fermenteret mel, surdej og en god smagfuld malt.

Denne specialmel sikrer en høj ensartet kvalitet og en sikker proces helt uden at gå på kompromis med kærligheden til det gode håndværk. 

Læs mere om Ferment Speciamel, fremgangsmåder og opskrifter på, hvordan du kan bage de lækreste brød, i vores brochure Ferment Specialmel. Se brochuren her.

Vi glæder os til at inspirere dig!
Credin Ferment brød

Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed 

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

Sådan samarbejder vi med dig 

Lad os skabe løsninger sammen

 

Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:

 

•  Over 90 års erfaring og knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative og unikke løsninger
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere om os her

 

Kontakt os