Glutenfri boller

Prøv vores glutenfri bløddej til at lave de perfekte boller med en mild smag og åben krumme. Den glutenfri bløddej er alsidig og perfekt til både kanelsnegle, pølsehorn, pizzasnegle og burgerboller.

 

Dejen er nem at håndtere og har en god tekstur, der gør den fleksibel og nem at rulle ud og forme til både boller og kanelsnegle.

 

Bløddejen er en 100% premix, hvor du kun skal tilsætte sukker, salt, gær, olie og vand. Den glutenfri bløddej er designet og skræddersyet til industriel produktion og håndværksbagerier.

 

OPSKRIFT

GLUTENFRI BOLLER

250 g Glutenfri Bløddej

80 g Sukker

10 g Salt

40 g Gær

40 g Olie

960 g Band

 

FREMGANGSMÅDE

Æltetid: 2 + 2 min. tilføj olie til dejen og ælt dejen yderligere 1 min.

Dejtemperatur: 26-28°C

Dejvægt: 85 g pr. bolle (brug olie til at forme bollerne)

Rasketid: Ca. 45 min.

Temperatur: 220-230°C i stikovn

Damp: Normal

Bagetid: Ca. 15 min.

 

Læs mere om vores glutenfri bløddej.

 

Kontakt os for mere information omkring vores glutenfri brød- og kageblandinger.

 

Softdough - Credin
Produktionen - Kollegaer - Credin

Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed 

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

Sådan samarbejder vi med dig 

Lad os skabe løsninger sammen

 

Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:

 

•  Over 90 års erfaring og knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative og unikke løsninger
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere om os her

 

Kontakt os