Glutenfri boller med creme

Boller med vaniljecreme er en klassisk og smagfuld bolle, der nemt kan tilpasses lokale smage og udseender. Her har vi lavet en norsk skolebolle med vaniljecreme på toppen og pyntet med et lag tyk glasur og kokosmel.

 

Dejen til skolebollerne er baseret på vores bløddejsblanding, som er en 100% premix, hvor du kun skal tilsætte sukker, salt, gær, olie og vand for at skabe en stabil dej. Dejen er nem at forme til boller, og de er meget bagestabile.

 

OPSKRIFT

GLUTENFRI BOLLER MED CREME

1.000 g Glutenfri Bløddej

80 g Sukker

10 g Salt

10 g Kardemomme

40 g Gær

960 g Vand

40 g Olie

Glutenfri vaniljecreme

 

FREMGANGSMÅDE

Æltetid: 2 + 2 min. Tilføj herefter olie og ælt yderligere 1 min. 

Dejtemperatur: 26-28°C

Dejvægt: 85 g pr. bolle. Lav et dybt hul i midten og tilsæt cremen

Hævetid: Ca. 40 min.

Temperatur: 220-230°C i herdovn

Damp: Normal

Bagetid: Ca. 15-20 min.

 

Når bollerne er kølet af, dekoreres de med en tyk glasur og kokosmel.

 

Læs mere om vores glutenfri bløddej.

 

Kontakt os for mere information omkring vores glutenfri brød- og kageblandinger.

 

Norsk skolebolle - Credin
Produktionen - Kollegaer - Credin

Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed 

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

Sådan samarbejder vi med dig 

Lad os skabe løsninger sammen

 

Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:

 

•  Over 90 års erfaring og knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative og unikke løsninger
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere om os her

 

Kontakt os