Glutenfri lagkagebunde

Glutenfri lagkagebunde

En skøn kageblanding til lagkagebunde, der giver masser af muligheder for at lave spændende kageapplikationer. Kageblandingen kan både bruges til lagkagebunde og roulader. Med blandingen er du får du en ensartet og sikker fremstilling, samt et bagestabilt produkt. Bundene er luftige og har en fleksibel struktur, der gør dem perfekt til lagkager og til at rulle helt uden at sprække.

 

Kageblandingen er nem at arbejde med og der skal blot tilsættes æg og vand til blandingen.

 

OPSKRIFT

GLUTENFRI LAGKAGEBUND

1.000 g GLUTEN FREE SPONGE CAKE PLAIN

400 g Æg

350 g Vand

 

FREMGANGSMÅDE

Pisketid: 8 minutter ved høj hastighed

Dejvægt: 500 g afvejes i ring. Ø 26 cm, H 5 cm

Bagetid: 30 minutter

Temperatur: Herdovn ved 170 °C 

 

Tip: Tilsæt blot kakaopulver til den lyse glutenfri sponge cake kageblanding, så får du de skønneste mørke lagkagebunde, som vist billedet.

 

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere
Kontakt os