En skøn kageblanding til lagkagebunde, der giver masser af muligheder for at lave spændende kageapplikationer. Kageblandingen kan både bruges til lagkagebunde og roulader. Med blandingen er du får du en ensartet og sikker fremstilling, samt et bagestabilt produkt. Bundene er luftige og har en fleksibel struktur, der gør dem perfekt til lagkager og til at rulle helt uden at sprække.
Kageblandingen er nem at arbejde med og der skal blot tilsættes æg og vand til blandingen.
OPSKRIFT
GLUTENFRI LAGKAGEBUND
1.000 g GLUTEN FREE SPONGE CAKE PLAIN
400 g Æg
350 g Vand
FREMGANGSMÅDE
Pisketid: 8 minutter ved høj hastighed
Dejvægt: 500 g afvejes i ring. Ø 26 cm, H 5 cm
Bagetid: 30 minutter
Temperatur: Herdovn ved 170 °C
Tip: Tilsæt blot kakaopulver til den lyse glutenfri sponge cake kageblanding, så får du de skønneste mørke lagkagebunde, som vist billedet.