Glutenfri multikernebrød

Det rustikke glutenfri multikernebrød har en fantastisk åben krummestruktur, utrolig blødhed og masser af synlige frø og kerner såsom hørfrø, solsikke- og græskarkerner. Brødet har en flot volumen og en smag med et strejf af nødder.

 

Dejen er baseret på en 100% brødblanding, hvor du kun skal tilsætte gær, olie og vand samt dit valg af frø og kerner. Dejen er meget stabil og formes nemt til mange forskellige boller og brødtyper. 

 

OPSKRIFT

GLUTENFRI MULTIKETNEBRØD

1.000 g Glutenfri Havrerød

35 g Gær  

1.000 g Vand

150-200 g Frø og kerner (græskar, solsikke, hørfrø)

 

FREMGANGSMÅDE

Æltetid: 3 minutter langsomt + 3 min. hurtig 

Dejtemperatur: 22-24°C 

Dejvægt: 600-800 g pr. brød i brødkurv

Rasketid: Ca. 50-60 minutter, lav dybt snit inden afbagning

Bagetid: 45-50 minutter

Temperatur: 230°C øverst / 220°C nederst

 

Læs mere om vores glutenfri Havrebrød.

 

Komtakt os for mere information om vores glutenfri brød- og kageblandinger. 

 

 

Multiseedlong - bread - Credin
Produktionen - Kollegaer - Credin

Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed 

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

Sådan samarbejder vi med dig 

Lad os skabe løsninger sammen

 

Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:

 

•  Over 90 års erfaring og knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative og unikke løsninger
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere om os her

 

Kontakt os