Glutenfri svampet soft cake

Glutenfri svampet soft cake

En helt fantastisk skøn og svampet glutenfri soft cake en dejlig sødmefyldt smag og et strejf af vanilje. Tilføj gerne bær, frugt eller mørke chokoladestykker for at bage endnu flere skønne og inspirerende kager - blot baseret på dette ene kagemix.

 

For at bage de skønneste kager skal der tilsættes æg og vand til den glutenfri kageblanding, som sikrer dig en ensartet og bagestabil dej hver gang.

 

OPSKRIFT

GLUTENFRI KAGE

1.000 g Credin Gluten Free Soft Cake 

250 g Æg

200 g Vand

 

Fremgangsmåde:

Røretid: 5 minutter i 1. gear med spatel 

Dejvægt: 300 g

Bagetid: 40 minutter

Temperatur: Herdovn ved 170 °C 

 

Tip: Kagerne dekoreres med et tykt lag glasur

 

OBS: Opskriften er baseret på at kagen doseres og bages i en almindelig sandkageform. Vi har blot bagt disse i små portionsforme.

 

 

 

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere
Kontakt os