En helt fantastisk skøn og svampet glutenfri soft cake en dejlig sødmefyldt smag og et strejf af vanilje. Tilføj gerne bær, frugt eller mørke chokoladestykker for at bage endnu flere skønne og inspirerende kager - blot baseret på dette ene kagemix.
For at bage de skønneste kager skal der tilsættes æg og vand til den glutenfri kageblanding, som sikrer dig en ensartet og bagestabil dej hver gang.
OPSKRIFT
GLUTENFRI KAGE
1.000 g GLUTEN FREE SOFT CAKE
250 g Æg
200 g Vand
Fremgangsmåde:
Røretid: 5 minutter i 1. gear med spatel
Dejvægt: 300 g
Bagetid: 40 minutter
Temperatur: Herdovn ved 170 °C
Tip: Kagerne dekoreres med et tykt lag glasur
OBS: Opskriften er baseret på at kagen doseres og bages i en almindelig sandkageform. Vi har blot bagt disse i små portionsforme.