Kirsebærdrøm

En drøm af en kage hvor den søde kirsebærtopping spiller skønt sammen med den mørke kagebund kombineret med den lækre nøddecreme.
Opskriften giver 10 stk. á 525 g

PLATIN CREDI® CAKE CHOKO kage
2.000 g Platin CREDI® Cake Choko
600 g Vegetabilsk olie
700 g Æg
450 g Vand
Fremgangsmåde CREDI® Cake Choko
Alle ingredienser røres sammen på en gang med en spartel ved langsom hastighed i 5 min. Vejes af til 375 g og hældes i en form med Ø18 cm, og der drysses med 50 g hakkede Amarena kirsebær. Kagen bages ved 170 grader i 30-35 min.

Kirsebærtopping:
1.000 g Grønvang Luksuscreme
200 g Amarena kirsebær
50 g Sirup fra Amarena kirsebærrene
1 g Rød frugtfarve
Fremgangsmåde kirsebærtopping:
Luksuscreme piskes efter foreskriften og til sidst tilsættes frugtfarve, hakkede Amarena bær og sirup.

Øvrige ingredienser:
300 g Callebaut Nocciola
500 g Amarena kirsebær

Fremgangsmåde:
Når kagen er afkølet smøres den med 30 g Nocciola og der pyntes med 100 g kirsebærtopping.
luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere
Kontakt os