Kirsebærdrøm

En drøm af en kage hvor den søde kirsebærtopping spiller skønt sammen med den mørke kagebund kombineret med den lækre nøddecreme. Kagebunden er baseret på vores mørke Platin CREDI® Cake, som holder sig frisk og svampet længe. Kagen kan desuden bages og stilles på frost.
Opskriften giver 10 stk. á 525 g

PLATIN CREDI® CAKE CHOKO kage
2.000 g Platin CREDI® Cake Choko
600 g Vegetabilsk olie
700 g Æg
450 g Vand
Fremgangsmåde CREDI® Cake Choko
Alle ingredienser røres sammen på en gang med en spartel ved langsom hastighed i 5 min. Vejes af til 375 g og hældes i en form med Ø18 cm, og der drysses med 50 g hakkede Amarena kirsebær. Kagen bages ved 170 grader i 30-35 min.

Kirsebærtopping:
1.000 g Grønvang Luksuscreme
200 g Amarena kirsebær
50 g Sirup fra Amarena kirsebærrene
1 g Rød frugtfarve
Fremgangsmåde kirsebærtopping:
Luksuscreme piskes efter foreskriften og til sidst tilsættes frugtfarve, hakkede Amarena bær og sirup.

Øvrige ingredienser:
300 g Callebaut Nocciola
500 g Amarena kirsebær

Fremgangsmåde:
Når kagen er afkølet smøres den med 30 g Nocciola og der pyntes med 100 g kirsebærtopping.

Du kan trække på et team af erfarne specialister

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men også i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores fælles pulje af viden og ekspertise har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

 

Læs mere

Lad os skabe løsninger sammen

 

Når du vælger Credin som din leverandør, får du en partner, der er dedikeret til perfektion i hver eneste bid!

 

•  Over 90 års pålidelighed og uovertruffen knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med et specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative løsninger, der appellerer til et bredt publikum
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere

Kontakt os