Kirsebærdrøm

Kirsebærdrøm

En drøm af en kage hvor den søde kirsebærtopping spiller skønt sammen med den mørke kagebund kombineret med den lækre nøddecreme. Kagebunden er baseret på vores mørke Platin CREDI® Cake, som holder sig frisk og svampet længe. Kagen kan desuden bages og stilles på frost.
Opskriften giver 10 stk. á 525 g

PLATIN CREDI® CAKE CHOKO kage
2.000 g Platin CREDI® Cake Choko
600 g Vegetabilsk olie
700 g Æg
450 g Vand
Fremgangsmåde CREDI® Cake Choko
Alle ingredienser røres sammen på en gang med en spartel ved langsom hastighed i 5 min. Vejes af til 375 g og hældes i en form med Ø18 cm, og der drysses med 50 g hakkede Amarena kirsebær. Kagen bages ved 170 grader i 30-35 min.

Kirsebærtopping:
1.000 g Grønvang Luksuscreme
200 g Amarena kirsebær
50 g Sirup fra Amarena kirsebærrene
1 g Rød frugtfarve
Fremgangsmåde kirsebærtopping:
Luksuscreme piskes efter foreskriften og til sidst tilsættes frugtfarve, hakkede Amarena bær og sirup.

Øvrige ingredienser:
300 g Callebaut Nocciola
500 g Amarena kirsebær

Fremgangsmåde:
Når kagen er afkølet smøres den med 30 g Nocciola og der pyntes med 100 g kirsebærtopping.
luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere
Kontakt os