Kartoffelrugbrød med en mørk maltet krumme og en fin struktur. Opskriften er baseret på rugbrødskoncentratet Combi Soft Rug koncentratet, der giver en høj dejstabilitet under fremstillingen og en høj ensartet brødkvalitet. Koncentratet giver desuden mulighed for udvikle mange spændende opskrifter og tilsætte masser af forskellige meltyper, kerner og frø.
Opskriften giver 19 rugbrød á 1.000 g
OPSKRIFT:
5.000 g Combi Soft Rug Konc.
3.000 g Rugsigtemel
2.000 g Hvedemel
150 g Gær
7.800 g Vand
400 g Kartoffelflager
400 g Majsdrys
500 g Mørk brødmalt
FREMGANGSMÅDE:
Æltetid: 15 min i 1. gear i spiralælter.
Dejtemp.: 28 °C
Liggetid: 30 min. tildækket
Dejvægt: 1.000 g i aluform
Rasketid: Ca. 50 min.
Rasketemp.: 35 °C
Temp.: 260-170 °C
Kernetemp.: 96 °C
Damp: Som normalt til rugbrød
Bagetid: 45 min.
Efter hviletid afvejes dejen på stykker af 1.000 g, der virkes op og langes ud.
Herefter vendes i mel og dejstykket markeres på kryds og tværs med plastik skraber og lægges i form.
Du kan trække på et team af erfarne specialister
Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men også i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores fælles pulje af viden og ekspertise har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.
Lad os skabe løsninger sammen
Når du vælger Credin som din leverandør, får du en partner, der er dedikeret til perfektion i hver eneste bid!
• Over 90 års pålidelighed og uovertruffen knowhow
• Tæt og direkte samarbejde med et specialistteam
• Hurtig og agil udviklingsproces
• Innovative løsninger, der appellerer til et bredt publikum
• AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
• En del af Orkla Food Ingredients (OFI)