Gourmet Brød

Nyhed - Surdejsbrød og gourmet opskrifter

Vi lancerer et lækkert nyt Surdejsbrød samt vores bud lækre gourmet opskrifter, der giver helt fantastiske brød med rustik sprød skorpe og en åben poring - alt sammen baseret på JUST4TASTE koncentraterne.

 

Opskrifterne er udviklet efter to nemme processor og vi håber at kunne inspirere og give dig valget til at skabe inspirerende brød. 

 

Gourmet Deje
– fantastiske gourmet brød og stykker
Med kombinationen af både kold- og langtidshævning får brød og stykker mulighed for at modnes i en unik karakterfuld smag, hvor man rigtig fornemmer surdejens kraft. Brød og stykker får et rustikt udseende, en fantastisk åben poring og en saftig krumme med en lækker sprød skorpe. Vores gourmet deje giver et væld af muligheder for at skabe et spændende og bredt sortiment af både brød og stykker.

 

Gourmet brød fra den øverste hylde – glæd dig

 

Opslået Deje
– lækkert koldhævet brød
Med den opslåede proces får du via koldhævningen fremhævet brødets karakter og den gode smag fra surdejen. Brødet får et rigtig lækkert og rustikt udseende, og tilfører et moderne tvist til det traditionelle brød. Poringen er luftig og fuld af god smag.

 

Koldhævet brød med karakter og smag.

 

Se vores brochure og alle de lækre opskrifter her 

 

Vi glæder os til at inspirere dig!

Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed 

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

Læs mere

Lad os skabe løsninger sammen

 

Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:

 

•  Over 90 års erfaring og knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative og unikke løsninger
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere

 

Kontakt os