Snacking

 

Nemt og lækkert!

Vi spiser på farten, vi spiser når det passer os. Vi nyder gerne en lækker kop kaffe og en lille snack på vejen. Og når den lille sult skal stilles, må det gerne være både nemt, lækkert og med masser af smag.

 

Med vores bud på nemme snacking opskrifter, ønsker vi at inspirere og hjælpe med at skabe basis for lækre brød, der holder sig friske og indbydende længe. Flere af opskrifterne er baseret på surdej, fuldkorn og bløddej, for at opnå en afstemt blødhed og perfekt afrundet smag, der giver et lidt sundere alternativ og et brød der ikke skærer i ganen.

 

Grunddejene kan anvendes på kryds af opskrifterne, dvs. at du behøver blot en dej for at skabe stor variation og lækre brød til en nem sandwich. Inspiration, smag og respekt for det gode håndværk er grundpillerne i konceptet. Det håber vi, du kan smage.

 

Vi glæder os til at inspirere dig.

 

  

Se vores brochure og alle opskrifter her.

Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed 

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

Læs mere

Lad os skabe løsninger sammen

 

Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:

 

•  Over 90 års erfaring og knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative og unikke løsninger
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere

 

Kontakt os