Citronkrans

En velsmagende citronkrans baseret på JUST4TASTE® Bløddej u/salt med en frisk smag af citron. Bløddejen sikrer at kagen forbliver frisk og indbydende dagen igennem. En lækker kage der er nem at variere med andre fyldninger og anden indbydende topping.

 

Ingredienser
4.200 g JUST4TASTE® Bløddej til kage
750 g Creme med citronsmag
1.500 g Citronremonce

Creme med citronsmag
212 g Bage Cremin® Luksus Creme
530 g Vand
8 g Citronpasta
Vand og cremepulver piskes sammen ved medium hastighed i 3 min. Tilsæt citronpasta til sidst i pisketiden.

Citronremonce
1.433 g Borgmestermasse med Universal fyld
65 g Revet citronskal (frost)
2 g Gul flydende farve
Borgmestermassen røres sammen med den optøede citronskal og den gule farve.

Grundopskrifter
JUST4TASTE® Bløddej til kage
2.000 g Hvedemel
600 g JUST4TASTE® Bløddej konc. u/salt
25 g Salt
225 g Planteolie
225 g Gær
50 g Helæg Past.
1.100 g Vand
4.225 g Total

Æltetid: 3 + 7 min.
Dejtemp.: 27°C
Liggetid: 2 x 15 min.
Rasketid: ca. 40 min.

 

Alle ingredienser æltes sammen 3 min. langsomt og 6-7 min. hurtigt til dejen er skær.

Hviler i 2 x 15 min.

Bage Cremin® Luksus Creme
400 g Bage Cremin® Luksus
1.000 g Vand

 

Vand og cremepulver piskes sammen ved medium hastighed i 3 min.

Borgmestermasse
1.000 g Universal Fyld
1.000 g Sukker
300 g Vand
1.000 g Blød røremargarine

Med en spartel blandes Universal Fyld med sukker og derefter tilsættes vandet. Tempereret margarine tilsættes lidt efter lidt, og der røres indtil borgmestermassen er ensartet.

Fremgangsmåde

Et stykke dej på 1.400 g rulles ned på 2,75 mm. Det skal være ca. 35 cm bredt. Stykket deles i 5 lige store stykker, som bør måle ca. 27x35 cm. På den lange led (35 cm) skæres nogle snit på ca. 12 cm med 4 cm mellemrum. I den side uden snit sprøjtes 100 g citronremonce i en stribe og derefter sprøjtes 50 g creme med citronsmag ovenpå. Siden med snipperne pensles let med vand, og stykket rulles nu sammen startende i den side med fyld. Den sammenrullede “pølse” formes til en krans, og lægges på en bageplade med siliconepapir. Raskes i 40 min., og bages ved 200°C i 15-20 min.

Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed 

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

Læs mere

Lad os skabe løsninger sammen

 

Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:

 

•  Over 90 års erfaring og knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative og unikke løsninger
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere

 

Kontakt os