Kanelsnegl med creme

Skønne og svampede kanelsnegle med creme og enkelt pyntet med snesukker. Baseret på JUST4TASTE® Bløddej u/salt, der sikrer en lang friskholdelse af de færdigbagte snegle.

 

Ingredienser
4.200 g JUST4TASTE® Bløddej til kage
1.500 g Kanelremonce 
700 g Bage Cremin® Luksus Creme 

Topping
1.600 g Bage Cremin® Luksus Creme 
300 g Snesukker

Grundopskrifter
JUST4TASTE® Bløddej til kage
2.000 g Hvedemel
600 g JUST4TASTE® Bløddej konc. u/salt
25 g Salt
225 g Planteolie
225 g Gær
50 g Helæg Past.
1.100 g Vand

 

Æltetid:

3 + 7 min.
Dejtemp.: 27°C
Liggetid: 2 x 15 min.
Rasketid: ca. 40 min.

Alle ingredienser æltes sammen 3 min. langsomt og 6-7 min. hurtigt til dejen er skær. 
Hviler i 2 x 15 min.

Kanelremonce
1.000 g Universal Fyld
2.000 g Sukker
250 g Stødt kanel
300 g Vand
2.000 g Blød røremargarine

Med en spartel blandes Universal Fyld med sukker og kanel, og derefter tilsættes vandet. Tempereret margarine tilsættes lidt efter lidt, og der røres indtil remoncen er ensartet.

Bage Cremin® Luksus Creme
400 g Bage Cremin® Luksus
1.000 g Vand
Vand og cremepulver piskes sammen ved medium hastighed i 3 min.

Fremgangsmåde
Dejen rulles ned på 2,7 cm til et rektangel, der måler ca. 45 cm i bredden. På dejen smøres først et jævnt lag kanelremonce, og derefter et lag creme. Dejen rulles sammen på den lange led, og der skæres snegle af hele stykket. Hver snegl skal veje ca. 90 g. Sneglene kan bages i ringe, silikoneforme, eller tæt sammen i en kantplade. De raskes i ca. 40 min.

Inden afbagning kan de pensles med æggestrygelse, og der sprøjtes 20 g creme ned i midten af hver snegl, og drysses med snesukker. Sneglene i ringe bages ved 190-200°C i 12-14 minutter, hvor snegle i silikoneforme og kantplader bages et par minutter længere.

Tips: Bag snegle og knuder i store muffins forme for at få mere højde og give bagværket et nyt udtryk. 

Kanelsnegl med creme

Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed 

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

Sådan samarbejder vi med dig 

Lad os skabe løsninger sammen

 

Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:

 

•  Over 90 års erfaring og knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative og unikke løsninger
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere om os her

 

Kontakt os