Kanelstang

En indbydende og lækker kanelstang baseret på JUST4TASTE® Bløddej u/salt med fyld af både kanelremonce og creme - helt enkelt pyntet med tykke striber hvid glasur. Bøddejen sikrer at kanelstangen forbliver frisk og blød. Altid et sikkert hit.

 

Ingredienser
4.200 g JUST4TASTE® Bløddej til kage
1.500 g Kanelremonce
700 g Bage Cremin® Luksus Creme

Topping
1.400 g Bage Cremin® Luksus Creme

Pynt - Hvid glasur
500 g Fondant pulver
75 g Vand
Røres sammen til en ensartet konsistens.

Grundopskrifter
JUST4TASTE® Bløddej til kage
2.000 g Hvedemel
600 g JUST4TASTE® Bløddej konc. u/salt
25 g Salt
225 g Planteolie
225 g Gær
50 g Helæg Past.
1.100 g Vand
4.225 g Total

Æltetid: 3 + 7 min.
Dejtemp.: 27°C
Liggetid: 2 x 15 min.
Rasketid: ca. 40 min.

Alle ingredienser æltes sammen 3 min. langsomt og 6-7 min. hurtigt til dejen er skær.

Hviler i 2 x 15 min.

Bage Cremin® Kanelremonce
1.000 g Universal Fyld
2.000 g Sukker
250 g Stødt kanel
300 g Vand
2.000 g Blød røremargarine

Med en spartel blandes Universal Fyld med sukker og kanel, og derefter tilsættes vandet. Tempereret margarine tilsættes lidt efter lidt, og der røres indtil remoncen er ensartet.

Bage Cremin® Luksus Creme
400 g Bage Cremin® Luksus
1.000 g Vand
Vand og cremepulver piskes sammen ved medium hastighed i 3 min.

Fremgangsmåde
Dejen rulles ned på 2,7 mm, ca. 28 cm i bredden. På dejen smøres først et jævnt lag kanelremonce, og derefter et lag creme. Dejen rulles sammen på den lange led, som til kanelsnegle, og deles i 16 lige store stykker, som lægges i en aflang aluform sprayet med Crefino. Hver stang klippes med 13-14 klip. Kanelstængerne raskes i ca. 40 min. inden afbagning kan stængerne pensles med æggestrygelse, og de trykkes let i midten på langs, inden der sprøjtes en stribe creme i fordybningen. Kanelstængerne bages ved 190-200°C i 13-16 min. Når de er afkølet pyntes de med hvid glasur.

 

Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed 

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

Læs mere

Lad os skabe løsninger sammen

 

Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:

 

•  Over 90 års erfaring og knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative og unikke løsninger
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere

 

Kontakt os