Twister med solbær

Indbydende twister med frisk solbærfrygtfyld baseret på JUST4TASTE® Bløddej u/salt. En flot og indbydende kage, bløddejen sikrer et dejligt bid og forbliver frisk dagen igennem. Twisteren er nem at variere med andre frugtfyldninger, så du nemt og hurtigt kan skabe flere spændende smagsvarianter. 

 

Ingredienser
4.200 g JUST4TASTE® Bløddej til kage
750 g Bage Cremin® Luksus Creme 
1.500 g Solbærremonce

Solbærremonce
1.150 g Borgmestermasse med Universal fyld
350 g Solbærfrugtfyld
Borgmestermassen røres let samen med solbærfrugtfyldet.

Grundopskrifter
JUST4TASTE® Bløddej til kage
2.000 g Hvedemel
600 g JUST4TASTE® Bløddej konc. u/salt
25 g Salt
225 g Planteolie
225 g Gær
50 g Helæg Past.
1.100 g Vand

Æltetid: 3 + 7 min.
Dejtemp.: 27°C
Liggetid: 2 x 15 min.
Rasketid: ca. 40 min.

Alle ingredienser æltes sammen 3 min. langsomt og 6-7 min. hurtigt til dejen er skær.

Hviler i 2 x 15 min.

Bage Cremin® Luksus Creme
400 g Bage Cremin® Luksus
1.000 g Vand
Vand og cremepulver piskes sammen ved medium hastighed i 3 min.

Borgmestermasse
1.000 g Universal Fyld
1.000 g Sukker
300 g Vand
1.000 g Blød røremargarine

Med en sparten blandes Universal Fyld med sukker og derefter tilsættes vandet. Tempereret margarine tilsættes lidt efter lidt, og der røres indtil borgmestermassen er ensartet.

Fremgangsmåde
Et stykke dej på 1.400 g rulles ned på 2,75 mm. Det skal være ca.
35 cm bredt. Stykket deles i 5 lige store stykker, som bør måle ca. 27 x 35 cm. 100 g solbærremonce og 50 g creme smøres ud, så det dækker hele stykket, og det rulles sammen på den korte led, så man ender ud med en “pølse” på ca. 35 cm. Rullen flækkes på langs, og de to stykker snoes, og enderne på den snoede rulle samles, så man får en krans. Den lægges på en bageplade med siliconepapir. Raskes i ca. 40 min., og bages ved 200°C i 15-20 min. Kransen kan bages fritstående, i aluform eller i en passende ring.

Tips: Undlad at forme dejen til en krans, og blot bage den som stang.

Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed 

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

Læs mere

Lad os skabe løsninger sammen

 

Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:

 

•  Over 90 års erfaring og knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative og unikke løsninger
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere

 

Kontakt os