Gourmet Græskarbrød

Gourmet Græskarbrød med surdej og god Manitoba mel. Græskarkernerne tilfører en dejlig afrundet smag og brødet har en flot åben poring. Dejen giver et utal af muligheder for at bage skønne gourmet brød og stykker.

 

Ingredienser

500g JUST4TASTE® Græskar Konc.
2.000g Manitoba Castillo Hvedemel
20g Gær
20g CREDIFROST® Super
25g Salt m/jod
1.400g Vand I
500g Vand II

 

Topping

60g Græskarkerner
20g Hørfrø
40g Majsgranulat

 

Fremgangsmåde

Dejen æltes 10 min. i 1. gear. Tilsæt salt ved skift til 2. gear. Vand II tilsættes i 2. gear af 3 gange. Dejen æltes skær. Når dejen er kørt, lægges den i en smurt plastbakke og foldes. Dejen hviler en time og foldes igen, tildækkes med plastik og sættes på køl. Dagen efter tages dejen ud fra køl og tempererer i ca. 2 timer. Derefter vendes dejen ud på f.eks. durummel. Brød hakkes af som aflange firkanter på 600 g, og stykker hakkes af som firkanter på 110 g. Brød og stykker vendes i en blanding af græskarkerner, hørfrø og majsgranulat. Tørraskes under plast til ønsket størrelse. Kan afbages i enten herdovn eller stikovn som rustikke brødtyper.

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere