Gourmet Kartoffelbrød med surdej og Manitoba mel, baseret på Potato Konc.. Brød og stykker får en saftig krumme og en lækker sprød skorpe. Dejen giver et utal af muligheder for at bage de lækreste brød og stykker.
Ingredienser
1.250g JUST4TASTE® Potato Konc.
3.750g Manitoba Castillo Hvedemel
25g Gær
50g CREDIFROST® Super
70g Salt m/jod
3.000g Vand I
1.400g Vand II
Topping
150g Kartoffelflager
75g Rugmel
Fremgangsmåde
Dejen æltes 10 min. i 1. gear. Tilsæt salt ved skift til 2. gear. Vand II tilsættes i 2. gear af 3 gange. Dejen æltes skær. Når dejen er kørt, lægges den i en smurt plastbakke og foldes. Dejen hviler i en time og foldes igen, tildækkes med plastik og sættes på køl. Dagen efter tages dejen ud fra køl og tempererer i ca. 2 timer. Dejen vendes ud på f.eks. durummel. Brød hakkes af som firkanter på 600 g, og stykker hakkes af som firkanter på 110 g. Begge dele foldes som en spandauer, fugtes lidt på toppen og vendes i en blanding af kartoffelflager og rugmel, og sættes på en melet plade med foldning og topping nedad. De vendes om lige inden afbagning. Tørraskes under plast til ønsket størrelse. Kan afbages i enten herdovn eller stikovn som rustikke brødtyper.
Du kan trække på et team af erfarne specialister
Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men også i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores fælles pulje af viden og ekspertise har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.
Lad os skabe løsninger sammen
Når du vælger Credin som din leverandør, får du en partner, der er dedikeret til perfektion i hver eneste bid!
• Over 90 års pålidelighed og uovertruffen knowhow
• Tæt og direkte samarbejde med et specialistteam
• Hurtig og agil udviklingsproces
• Innovative løsninger, der appellerer til et bredt publikum
• AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
• En del af Orkla Food Ingredients (OFI)