Gourmet Maltbrød

Gourmet Maltbrød med surdej, Manitoba mel og ristede græskarkerner og baseret på Maltbrød Konc.. Dejen giver et utal af muligheder for at bage inspirerende og smagfulde brød og stykker.

 

Ingredienser

600g JUST4TASTE® Maltbrød Konc.
1.400g Manitoba Castillo Hvedemel
200g Græskarkerner
20g Gær
10g Salt m/jod
20g CREDIFROST® Super
1.000g Vand I
540g Vand II

 

Topping

70g halvsigtemel

 

Fremgangsmåde

Græskarkernerne ristes og afkøles, inden de tilsættes dejen. Dejen æltes i 10 min. i 1. gear. Tilsæt salt ved skift til 2. gear. Vand II tilsættes i 2. gear af 3 gange. Dejen æltes skær. Når dejen er kørt, lægges den i en smurt plastbakke og foldes. Dejen hviler en time og foldes igen, tildækkes med plastik og sættes på køl. Dagen efter tages dejen ud fra køl og tempererer ca. 2 timer. Dejen vendes ud på f.eks. durummel. Brød hakkes af som firkanter på 600 g, og stykker hakkes af som firkanter på 110 g. Brød og stykker drysses med halvsigtemel, stykkerne twistes et par gange. Tørraskes under plast til ønsket størrelse. Kan afbages i enten herdovn eller stikovn som rustikke brødtyper.

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere