Gourmet Multikernebrød

Gourmet Multikernebrød med surdej og Manitoba mel baseret på Multikerne Konc. De saftige kerner sikre brødet en lækker krumme. Dejen giver et utal af muligheder for at bage fantastiske brød og stykker.

 

Ingredienser

500g JUST4TASTE® Multikerne Konc.
2.000g Manitoba Castillo Hvedemel
20g Gær
20g CREDIFROST® Super
25g Salt m/jod
1.400g Vand I
500g Vand II

 

Topping

40g Sesamfrø
40g Havreflager
40g Hørfrø

 

Fremgangsmåde

Dejen æltes 10 min. i 1. gear. Tilsæt salt ved skift til 2. gear. Vand II tilsættes i 2. gear af 3 gange. Dejen æltes skær. Når dejen er kørt, lægges den i en smurt plastbakke og foldes. Dejen hviler en time og foldes igen, tildækkes med plastik og sættes på køl. Dagen efter tages dejen ud fra køl og tempererer ca. 2 timer. Dejen vendes ud på f.eks. durummel. Brød hakkes af i aflange stykker på 600 g, og foldes som en spandauer og fugtes lidt på toppen og vendes i en blanding af sesam, havreflager og hørfrø. De sættes på en melet plade med foldningen nedad. De vendes om lige inden bagning. Stykker hakkes af som firkanter på 110 g, og vendes i samme blanding som brødet. Tørraskes under plast til ønsket størrelse. Kan afbages i enten herdovn eller stikovn som rustikke brødtyper.

Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed 

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

Læs mere

Lad os skabe løsninger sammen

 

Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:

 

•  Over 90 års erfaring og knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative og unikke løsninger
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere

 

Kontakt os