Gourmet Skagensbrød

Gourmetbrød med en saftig krumme og fantastisk åben poring. Baseret på Skovbrød Konc. der giver en indbydende gyldenrbun farve og afrundet smag af malt og surdej. Bag et utal af skønne brød og stykker.

 

Ingredienser
1.000g JUST4TASTE® Skovbrød Konc.
800g Manitoba Castillo Hvedemel
200g Ølandshvede fuldkorn
20g Gær
20g CREDIFROST® Super
5g Salt m/jod
1.000g Vand I
540g Vand II

 

Topping
80g Blå birkes
80g Solsikkekerner

 

Fremgangsmåde

Dejen æltes 10 min. i 1. gear. Tilsæt salt ved skift til 2. gear. Vand II tilsættes i 2. gear af 3 gange. Dejen æltes skær. Når dejen er kørt, lægges den i en smurt plastbakke og foldes. Dejen hviler en time og foldes igen, tildækkes med plastik og sættes på køl. Dagen efter tages dejen ud fra køl og tempererer i ca. 2 timer. Dejen vendes ud på f.eks. durummel. Brød hakkes af som aflange firkanter på 600 g, og stykker hakkes af som firkanter på 110 g. Toppen på både brød og stykker vendes i blå birkes, og bunden i solsikkekerner. Tørraskes under plast til ønsket størrelse. Kan afbages i enten herdovn eller stikovn som rustikke brødtyper.

Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed 

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

Læs mere

Lad os skabe løsninger sammen

 

Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:

 

•  Over 90 års erfaring og knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative og unikke løsninger
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere

 

Kontakt os