Et lækkert og rustikt gourmet brød med en skøn åben poring. Baseret på Delikato Konc. med rugsurdej, som giver et utal af muligheder for at bage rustikke rugbrød, specialbrød og stykker.
Ingredienser
1.000g JUST4TASTE® Delikato U.S.
1.000g Manitoba Castillo Hvedemel
100g Poppet Rug
20g Gær
20g CREDIFROST® Super
50g Mørk brødmalt
15g Salt m/jod
1.000g Vand I
540g Vand II
Topping
80g Ølandshvede fuldkorn
20g Chiafrø
Fremgangsmåde
Dejen æltes 10 min. i 1. gear. Tilsæt salt ved skift til 2. gear. Vand II tilsættes i 2. gear af 3 gange. Dejen æltes skær. Når dejen er kørt, lægges den i en smurt plastbakke og foldes. Dejen hviler i en time og foldes igen, tildækkes med plastik og sættes på køl. Dagen efter tages dejen ud fra køl og tempererer i ca. 2 timer. Dejen vendes ud på f.eks. durummel. Brød hakkes af som firkanter på 600 g, og stykker hakkes af som firkanter på 110 g. Begge dele vendes i en blanding af Ølandshvede fuldkorn og chiafrø. Tørraskes under plast til ønsket størrelse. Kan afbages i enten herdovn eller stikovn som rustikke brødtyper.
Du kan trække på et team af erfarne specialister
Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men også i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores fælles pulje af viden og ekspertise har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.
Lad os skabe løsninger sammen
Når du vælger Credin som din leverandør, får du en partner, der er dedikeret til perfektion i hver eneste bid!
• Over 90 års pålidelighed og uovertruffen knowhow
• Tæt og direkte samarbejde med et specialistteam
• Hurtig og agil udviklingsproces
• Innovative løsninger, der appellerer til et bredt publikum
• AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
• En del af Orkla Food Ingredients (OFI)