Koldhævet Fermentbrød med valnødder

Et udsøgt brød med en skøn smag, en fantastisk åben poring og en rustik skorpe. CREDI Ferment giver mange muligheder for at bage de skønneste brød og stykker, der sikrer en ensartet kvalitet, med fantastiske bageegenskaber, så det gode resultat er sikret hver gang.

 

Opskriften giver 18 brød á 650 g

 

6.000 g CREDI® Ferment
1.000 g Valnøddebrud
135 g Salt (tilsættes de sidste 3 min. af æltetiden)
100 g Mørk Brødmalt
120 g CREDIFROST® Super
80 g Gær
4.000 g Vand I
500 g Vand II
90 g Groft durummel
90 g Rugmel

 

Æltetid: 10 min. i 1. gear. Vand II tilsættes i 2. gear og dejen æltes skær
Dejtemp: 26 °C
Liggetid: 60 min. i plastkasse på køl

Dejvægt: 650 g

Raskning: Over køl natten over som opslået brød
Bagetid: 30-35 min.
Indsætningstemp.: 250 °C
Afbagningstemp.: 190 °C
Damp: ½ damp ved indsætning

 

Læg den kørte dej i en smurt plastkasse i en time. Stød, læg dejen sammen, vend ud på durummel og hak ud på 650 g. Fold som spandauer og sæt på plade belagt med blanding af lige dele groft durummel og rugmel. Sæt på køl til dagen efter. Dagen efter: Tag dejen fra køl og stil den under plast ca. 60-90 min. Før afbagning – vend brødene med virket opad på en netplade.

 

Du kan trække på et team af erfarne specialister

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men også i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores fælles pulje af viden og ekspertise har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

 

Læs mere

Lad os skabe løsninger sammen

 

Når du vælger Credin som din leverandør, får du en partner, der er dedikeret til perfektion i hver eneste bid!

 

•  Over 90 års pålidelighed og uovertruffen knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med et specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative løsninger, der appellerer til et bredt publikum
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere

Kontakt os