Koldhævet Fermentbrød med valnødder

Et udsøgt brød med en skøn smag, en fantastisk åben poring og en rustik skorpe. CREDI Ferment giver mange muligheder for at bage de skønneste brød og stykker, der sikrer en ensartet kvalitet, med fantastiske bageegenskaber, så det gode resultat er sikret hver gang.

 

Opskriften giver 18 brød á 650 g

 

6.000 g CREDI® Ferment
1.000 g Valnøddebrud
135 g Salt (tilsættes de sidste 3 min. af æltetiden)
100 g Mørk Brødmalt
120 g CREDIFROST® Super
80 g Gær
4.000 g Vand I
500 g Vand II
90 g Groft durummel
90 g Rugmel

 

Æltetid: 10 min. i 1. gear. Vand II tilsættes i 2. gear og dejen æltes skær
Dejtemp: 26 °C
Liggetid: 60 min. i plastkasse på køl

Dejvægt: 650 g

Raskning: Over køl natten over som opslået brød
Bagetid: 30-35 min.
Indsætningstemp.: 250 °C
Afbagningstemp.: 190 °C
Damp: ½ damp ved indsætning

 

Læg den kørte dej i en smurt plastkasse i en time. Stød, læg dejen sammen, vend ud på durummel og hak ud på 650 g. Fold som spandauer og sæt på plade belagt med blanding af lige dele groft durummel og rugmel. Sæt på køl til dagen efter. Dagen efter: Tag dejen fra køl og stil den under plast ca. 60-90 min. Før afbagning – vend brødene med virket opad på en netplade.

 

Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed 

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

Læs mere

Lad os skabe løsninger sammen

 

Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:

 

•  Over 90 års erfaring og knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative og unikke løsninger
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere

 

Kontakt os