Koldhævet Græskarbrød

Skønt specialbrød baseret på Græskar Konc. med surdej, græskarkerner, hørfrø, majs og hirse, som giver et indbydende og saftigt Græskarbrød med masser af kerner.

 

Ingredienser

600g JUST4TASTE® Græskar Konc.
1.000g Hvedemel
400g Øko sigtet speltmel
30g Gær
15g CREDIFROST® Super
1.100g Vand

 

Topping

60g Græskarkerner
20g Hørfrø
40g Majsgranulat

 

Fremgangsmåde 

Dejen æltes i 8 min. i 1. gear, og æltes skær i 2. gear. Efter hviletid på 20 min. vejes dejen af i stykker på 600 g, som virkes op. De opvirkede stykker hviler i 20 min. og slås op til aflange brød, som spidses lidt i enderne. Vendes i en blanding af græskarkerner, hørfrø og majsgranulat, og sættes på plader. Stikvognen afdækkes med stikvognspose og køres på køl. Dagen efter tages stikvognen ud fra køl og tempererer ca. 60 min., inden den køres i raskeskab og brødet rasker til ønsket størrelse. Snittes med to snit inden afbagning. Kan afbages i enten herdovn
eller stikovn som specialbrød.

Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed 

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

Læs mere

Lad os skabe løsninger sammen

 

Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:

 

•  Over 90 års erfaring og knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative og unikke løsninger
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere

 

Kontakt os