Koldhævet Græskarbrød

Skønt specialbrød baseret på Græskar Konc. med surdej, græskarkerner, hørfrø, majs og hirse, som giver et indbydende og saftigt Græskarbrød med masser af kerner.

 

Ingredienser

600g JUST4TASTE® Græskar Konc.
1.000g Hvedemel
400g Øko sigtet speltmel
30g Gær
15g CREDIFROST® Super
1.100g Vand

 

Topping

60g Græskarkerner
20g Hørfrø
40g Majsgranulat

 

Fremgangsmåde 

Dejen æltes i 8 min. i 1. gear, og æltes skær i 2. gear. Efter hviletid på 20 min. vejes dejen af i stykker på 600 g, som virkes op. De opvirkede stykker hviler i 20 min. og slås op til aflange brød, som spidses lidt i enderne. Vendes i en blanding af græskarkerner, hørfrø og majsgranulat, og sættes på plader. Stikvognen afdækkes med stikvognspose og køres på køl. Dagen efter tages stikvognen ud fra køl og tempererer ca. 60 min., inden den køres i raskeskab og brødet rasker til ønsket størrelse. Snittes med to snit inden afbagning. Kan afbages i enten herdovn
eller stikovn som specialbrød.

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere