Skønt specialbrød baseret på Græskar Konc. med surdej, græskarkerner, hørfrø, majs og hirse, som giver et indbydende og saftigt Græskarbrød med masser af kerner.
Ingredienser
600g JUST4TASTE® Græskar Konc.
1.000g Hvedemel
400g Øko sigtet speltmel
30g Gær
15g CREDIFROST® Super
1.100g Vand
Topping
60g Græskarkerner
20g Hørfrø
40g Majsgranulat
Fremgangsmåde
Dejen æltes i 8 min. i 1. gear, og æltes skær i 2. gear. Efter hviletid på 20 min. vejes dejen af i stykker på 600 g, som virkes op. De opvirkede stykker hviler i 20 min. og slås op til aflange brød, som spidses lidt i enderne. Vendes i en blanding af græskarkerner, hørfrø og majsgranulat, og sættes på plader. Stikvognen afdækkes med stikvognspose og køres på køl. Dagen efter tages stikvognen ud fra køl og tempererer ca. 60 min., inden den køres i raskeskab og brødet rasker til ønsket størrelse. Snittes med to snit inden afbagning. Kan afbages i enten herdovn
eller stikovn som specialbrød.