Koldhævet Kartoffelbrød

Et lækkert specialbrød med en saftig krumme baseret på Potato Konc. der indeholder kartoffelflager, majsmel, surdej og hvid peber. Et dejligt friskholdigt brød med en afrundet smag og et pift af peber. Brug også Potato konc. som softner i andre brød.

 

Ingredienser

750g JUST4TASTE® Potato Konc.
1.500g Hvedemel
30g Gær
30g Salt m/jod
20g CREDIFROST® Super
1.650g Vand

 

Topping

60g Kartoffelflager
30g Rugmel

 

Fremgangsmåde

Dejen æltes i 8 min. i 1. gear, og æltes skær i 2. gear. Efter hviletid på 20 min. vejes dejen af i stykker på 600 g, som virkes op. De opvirkede stykker hviler 20 min. og slås derefter op, vendes i en blanding af kartoffelflager og rugmel, og sættes på plader. Stikvognen afdækkes med stikvognspose og køres på køl. Dagen efter tages stikvognen ud fra køl og tempererer ca. 60 min., inden den køres i raskeskab og brødet rasker til ønsket størrelse. Snittes på skrå inden afbagning. Kan afbages i enten herdovn eller stikovn som specialbrød. 

Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed 

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

Læs mere

Lad os skabe løsninger sammen

 

Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:

 

•  Over 90 års erfaring og knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative og unikke løsninger
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere

 

Kontakt os