Koldhævet Kartoffelbrød

Koldhævet Kartoffelbrød

Et lækkert specialbrød med en saftig krumme baseret på Potato Konc. der indeholder kartoffelflager, majsmel, surdej og hvid peber. Et dejligt friskholdigt brød med en afrundet smag og et pift af peber. Brug også Potato konc. som softner i andre brød.

 

Ingredienser

750g JUST4TASTE® Potato Konc.
1.500g Hvedemel
30g Gær
30g Salt m/jod
20g CREDIFROST® Super
1.650g Vand

 

Topping

60g Kartoffelflager
30g Rugmel

 

Fremgangsmåde

Dejen æltes i 8 min. i 1. gear, og æltes skær i 2. gear. Efter hviletid på 20 min. vejes dejen af i stykker på 600 g, som virkes op. De opvirkede stykker hviler 20 min. og slås derefter op, vendes i en blanding af kartoffelflager og rugmel, og sættes på plader. Stikvognen afdækkes med stikvognspose og køres på køl. Dagen efter tages stikvognen ud fra køl og tempererer ca. 60 min., inden den køres i raskeskab og brødet rasker til ønsket størrelse. Snittes på skrå inden afbagning. Kan afbages i enten herdovn eller stikovn som specialbrød. 

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere
Kontakt os