Smagfuld og rustik Maltbrød med ristede græskarkerner baseret på Maltbrød Konc. der indeholder surdej, frø, malt og soja. Et koncentrat der kan anvendes i kombination med masser af spændende meltyper.
Ingredienser
600g JUST4TASTE® Maltbrød Konc.
1.400g Hvedemel
200g Græskarkerner
30g Gær
20g CREDIFROST® Super
1.150g Vand
Topping
60g halvsigte
Fremgangsmåde
Græskarkerner ristes og afkøles inden de tilsættes dejen. Dejen æltes i 8 min i 1. gear, og æltes derefter skær i 2. gear. Efter hviletid på 20 min vejes dejen af i stykker på 600 g, som virkes op. De opvirkede stykker hviler 20 min. og slås op, vendes i halvsigtemel, og sættes på plader. Stikvognen afdækkes med stikvognspose og køres på køl. Dagen efter tages stikvognen ud fra køl og tempererer ca. 60 min., inden den køres i raskeskab og brødet rasker til ønsket størrelse. Snittes som sildeben inden afbagning. Kan afbages i enten herdovn eller stikovn som specialbrød.