Koldhævet Multikernebrød

Et lækkert og kernerigt specialbrød med sigtet Emmermel baseret på Multikerne konc. der bl.a. indeholder surdej, hørfrø, sesam og malt. Koncentratet kan bruges til masser af grove brødtype og velsmagende morgenstykker.

 

Ingredienser 

600g JUST4TASTE® Multikerne Konc.
1.000g Hvedemel
400g Øko Emmermel sigtet
100g Forkogte Durumkerner
30g Gær
20g CREDIFROST® Super
1.100g Vand

 

Topping

30g Sesamfrø

30g Havreflager, grove

30g Hørfrø

 

Fremgangsmåde

Dejen æltes i 8 min. i 1. gear, og æltes derefter skær i 2. gear. Efter hviletid på 20 min. vejes dejen af i stykker på 600 g, som virkes op. De opvirkede stykker hviler i 20 min. og slås derefter op som korte fritstående brød. De vendes i en blanding af sesam, havreflager og hørfrø og sættes på plader. Stikvognen afdækkes med stikvognspose og køres på køl. Dagen efter tages stikvognen ud fra køl og tempererer ca. 60 min., inden den køres i raskeskab og brødet rasker til ønsket størrelse. Snittes med to lange snit inden afbagning. Kan afbages i enten herdovn
eller stikovn som specialbrød.

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere