Koldhævet Multikernebrød

Et lækkert og kernerigt specialbrød med sigtet Emmermel baseret på Multikerne konc. der bl.a. indeholder surdej, hørfrø, sesam og malt. Koncentratet kan bruges til masser af grove brødtype og velsmagende morgenstykker.

 

Ingredienser 

600g JUST4TASTE® Multikerne Konc.
1.000g Hvedemel
400g Øko Emmermel sigtet
100g Forkogte Durumkerner
30g Gær
20g CREDIFROST® Super
1.100g Vand

 

Topping

30g Sesamfrø

30g Havreflager, grove

30g Hørfrø

 

Fremgangsmåde

Dejen æltes i 8 min. i 1. gear, og æltes derefter skær i 2. gear. Efter hviletid på 20 min. vejes dejen af i stykker på 600 g, som virkes op. De opvirkede stykker hviler i 20 min. og slås derefter op som korte fritstående brød. De vendes i en blanding af sesam, havreflager og hørfrø og sættes på plader. Stikvognen afdækkes med stikvognspose og køres på køl. Dagen efter tages stikvognen ud fra køl og tempererer ca. 60 min., inden den køres i raskeskab og brødet rasker til ønsket størrelse. Snittes med to lange snit inden afbagning. Kan afbages i enten herdovn
eller stikovn som specialbrød.

Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed 

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

Læs mere

Lad os skabe løsninger sammen

 

Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:

 

•  Over 90 års erfaring og knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative og unikke løsninger
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere

 

Kontakt os