Koldhævet Skagensbrød

Skønt og saftigt Skagensbrød baseret på Skovbrød Konc. med surdej. Giver et lækkert gyldenbrunt brød med en afrundet smag af surdej og malt.

 

Ingredienser
1.000g JUST4TASTE® Skovbrød Konc.
800g Hvedemel
200g Ølandshvede fuldkorn
30g Gær
10g CREDIFROST® Super
1.080g Vand

 

Topping
80g Blå birkes
80g Solsikkekerner

 

Fremgangsmåde

Dejen æltes 8 min. i 1. gear, og æltes derefter skær i 2. gear. Dejen hviler i 20 min. og vejes af i stykker på 600 g og virkes op. De opvirkede stykker hviler i 20 min. og slås op som skagensbrød med solsikkekerner i bunden og blå birkes på toppen. Stikvognen afdækkes med stikvognspose og køres på køl. Dagen efter tages stikvognen ud fra køl og tempererer ca. 60 min., inden den køres i raskeskab og brødet rasker til ønsket størrelse. Snittes i midten inden afbagning. Kan afbages i enten herdovn eller stikovn som specialbrød.

Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed 

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

Læs mere

Lad os skabe løsninger sammen

 

Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:

 

•  Over 90 års erfaring og knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative og unikke løsninger
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere

 

Kontakt os