Koldhævet Skagensbrød

Koldhævet Skagensbrød

Skønt og saftigt Skagensbrød baseret på Skovbrød Konc. med surdej. Giver et lækkert gyldenbrunt brød med en afrundet smag af surdej og malt.

 

Ingredienser
1.000g JUST4TASTE® Skovbrød Konc.
800g Hvedemel
200g Ølandshvede fuldkorn
30g Gær
10g CREDIFROST® Super
1.080g Vand

 

Topping
80g Blå birkes
80g Solsikkekerner

 

Fremgangsmåde

Dejen æltes 8 min. i 1. gear, og æltes derefter skær i 2. gear. Dejen hviler i 20 min. og vejes af i stykker på 600 g og virkes op. De opvirkede stykker hviler i 20 min. og slås op som skagensbrød med solsikkekerner i bunden og blå birkes på toppen. Stikvognen afdækkes med stikvognspose og køres på køl. Dagen efter tages stikvognen ud fra køl og tempererer ca. 60 min., inden den køres i raskeskab og brødet rasker til ønsket størrelse. Snittes i midten inden afbagning. Kan afbages i enten herdovn eller stikovn som specialbrød.

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere
Kontakt os