Koldhævet Specialbrød med surdej

Lækkert brød baseret på Delikato konc. med rugsurdej. Brødet får en flot lysebrunt farve og en herlig afrundet smag. Kan anvendes både til rugbrød og specialbrød i kombination med forskellige meltyper. 

 

Ingredienser
1.000g JUST4TASTE® Delikato U.S.
1.000g Hvedemel
100g Poppet Rug
30g Gær
20g CREDIFROST® Super
1.180g Vand

 

Topping

80g Ølandshvede fuldkorn
20g Chiafrø

 

Fremgangsmåde

Dejen æltes 8 min. i 1. gear, og æltes derefter skær i 2. gear. Dejen hviler 20 min. og vejes af i stykker på 600g og virkes op. De opvirkede stykker hviler 20 min. og virkes derefter op som runde brød, vendes i en blanding af Ølandshvede fuldkorn og chiafrø, og sættes på plader. Stikvognen afdækkes med stikvognspose og køres på køl. Dagen efter tages stikvognen ud fra køl og tempererer ca. 60 min., inden den køres i raskeskab og brødet rasker til ønsket størrelse. Snittes med tre snit som en trekant inden afbagning. Kan afbages i enten herdovn eller stikovn som specialbrød.

Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed 

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

Læs mere

Lad os skabe løsninger sammen

 

Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:

 

•  Over 90 års erfaring og knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative og unikke løsninger
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere

 

Kontakt os