Koldhævet Speltbrød med surdej

Koldhævet Speltbrød med surdej

Lækkert Speltbrød med et smagfuldt strejf af honning. Brødet er baseret på vores Rustic Konc. som giver et flot lysebrunt specialbrød. Vi har bagt brødet i trærammer, så det bliver ekstra svampet og lækkert.

 

Ingredienser
400g JUST4TASTE® Rustic Konc.
1.100g Øko Sigtet speltmel
500g Øko fuldkornsspelt
30g Gær
15g CREDIFROST® Super
50g Øko Blomsterhonning
1.200g Vand

 

Topping
60g Rugsigtemel

 

Fremgangsmåde 

Dejen æltes i 8 min. i 1. gear, og æltes skær i 2. gear. Efter hviletid på 20 min. vejes dejen af i stykker på 600 g, som virkes op. De opvirkede stykker hviler 20 min. og slås op som små brød, vendes i rugsigtemel, og bages i rammer med 5 eller 10 stk. Stikvognen afdækkes med stikvognspose og køres på køl. Dagen efter tages stikvognen ud fra køl og tempererer ca. 60 min., inden den køres i raskeskab og brødet rasker til ønsket størrelse. Snittes på langs inden afbagning. Kan afbages i enten herdovn eller stikovn som specialbrød.

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere
Kontakt os