Lyst Surdejsbrød

Skønt rustikt brød baseret på vores Surdejsbrød Koncentrat. Brødet har en dejlig surdejssmag og en fantastisk åben proing. Koncentratet sikrer en ensartet kvalitet og giver mulighed for at bage masser af lækre brød og stykker.

 

Ingredienser
600g JUST4TASTE® Surdejsbrød Konc.
1.400g Manitoba Castillo Hvedemel
20g Gær
50g Salt m/jod
1.400g Vand I
280g Vand II

 

Topping
60g Rugsigtemel

 

Fremgangsmåde

Dejen æltes 10 min. i 1. gear. Tilsæt salt ved skift til 2. gear. Vand II tilsættes i 2. gear af 3 gange. Dejen æltes skær. Når dejen er kørt, lægges den i en smurt plastbakke og foldes. Dejen hviler i en time og foldes igen, tildækkes med plastik og sættes på køl. Dagen efter tages dejen ud fra køl og tempererer i ca. 2 timer. Derefter vendes dejen ud på f.eks. durummel. Brød hakkes af på 600 g, og stykker hakkes af på 110 g. Brød og stykker vendes i rugsigtemel. Tørraskes under plast til ønsket størrelse. Kan afbages i enten herdovn eller stikovn som rustikke brødtyper.

 

Tip til Durumbrød: Med denne opskrift kan du nemt lave et Durumbrød blot ved at reducere Manitoba Hvedemel til 1.100 g. og tilsætte 300 g. fin Durummel. Herved har du to gode brødopskrifter på en nem og enkel måde.

Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed 

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

Læs mere

Lad os skabe løsninger sammen

 

Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:

 

•  Over 90 års erfaring og knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative og unikke løsninger
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere

 

Kontakt os