Lyst Surdejsbrød

Lyst Surdejsbrød

Skønt rustikt brød baseret på vores Surdejsbrød Koncentrat. Brødet har en dejlig surdejssmag og en fantastisk åben proing. Koncentratet sikrer en ensartet kvalitet og giver mulighed for at bage masser af lækre brød og stykker.

 

Ingredienser
600g JUST4TASTE® Surdejsbrød Konc.
1.400g Manitoba Castillo Hvedemel
20g Gær
50g Salt m/jod
1.400g Vand I
280g Vand II

 

Topping
60g Rugsigtemel

 

Fremgangsmåde

Dejen æltes 10 min. i 1. gear. Tilsæt salt ved skift til 2. gear. Vand II tilsættes i 2. gear af 3 gange. Dejen æltes skær. Når dejen er kørt, lægges den i en smurt plastbakke og foldes. Dejen hviler i en time og foldes igen, tildækkes med plastik og sættes på køl. Dagen efter tages dejen ud fra køl og tempererer i ca. 2 timer. Derefter vendes dejen ud på f.eks. durummel. Brød hakkes af på 600 g, og stykker hakkes af på 110 g. Brød og stykker vendes i rugsigtemel. Tørraskes under plast til ønsket størrelse. Kan afbages i enten herdovn eller stikovn som rustikke brødtyper.

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere
Kontakt os