Surdejsbrød med maltede hvedeflager

Skønt rustikt brød baseret på vores Surdejsbrød Koncentrat. Brødet har en dejlig surdejssmag og en åben proing her fint kombineret med maltede hvedeflager. Koncentratet sikrer en ensartet kvalitet og giver mulighed for at bage masser af lækre brød og stykker. Opskriften giver 8 stk. á 650 g

 

Ingredienser
900 g JUST4TASTE® Surdejsbrød Konc.
1.900 g Hvedemel
50 g Gær
65 g Salt
30 g CREDIFROST® Super
300 g Maltede hvedeflager
200 g Solsikkebrud
1.850 g Vand

 

Topping
200 g Maltede hvedeflager
100 g Chiafrø
200 g Kartoffelflager

 

 

Fremgangsmåde

Solsikkebrud ristes og afkøles. Dejen æltes 10 minutter i 1. gear, hvorefter den æltes skær i 2. gear. Når dejen er æltet, hviler den i 20 minutter. Stykker vejes af på 650 g, de virkes runde og hviler derefter igen i 20 minutter. Brødene slås meget korte op, som fritstående brød, og køres derefter på køl natten over (kan også køres direkte med en lidt højere gærtilsætning). Dagen efter køres stikvognen ud fra køl, og brødene tempererer i ca. 60 minutter, inden stikvognen køres i raskeskab, og brødene raskes til ønsket størrelse. Brødene snittes med et snit på langs i midten af hvert brød. Bages i enten herdovn eller stikovn som specialbrød

Du kan trække på et team af erfarne specialister

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men også i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores fælles pulje af viden og ekspertise har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

 

Læs mere

Lad os skabe løsninger sammen

 

Når du vælger Credin som din leverandør, får du en partner, der er dedikeret til perfektion i hver eneste bid!

 

•  Over 90 års pålidelighed og uovertruffen knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med et specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative løsninger, der appellerer til et bredt publikum
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere

Kontakt os