Surdejsbrød med poppet rug og poppet durum

Surdejsbrød med poppet rug og poppet durum

Skønt rustikt brød baseret på vores Surdejsbrød Koncentrat. Brødet har en dejlig surdejssmag og en fin struktur her kombineret med poppet rug og poppede durumkerner, der giver en god fylde til brødet. Koncentratet sikrer en ensartet kvalitet og giver mulighed for at bage masser af lækre brød og stykker. Opskriften giver 8 stk. á 650 g

 

Ingredienser

900 g JUST4TASTE® Surdejsbrød Konc.
1.800 g Hvedemel
50 g Gær
65 g Salt
30 g CREDIFROST® Super
200 g Poppet rug
200 g Poppet durumkerner
200 g Craft malt
1.800 g Vand

 

Topping
200 g 7-Kornsblanding

 

Fremgangsmåde

Dejen æltes 10 minutter i 1. gear, hvorefter den æltes skær i 2. gear. Når dejen er æltet, hviler den i 20 minutter. Stykker vejes af på 650 g, de virkes runde og hviler derefter igen i 20 minutter. Brødene slås meget korte op, som fritstående brød, og køres derefter på køl natten over (kan køres direkte med en lidt højere gærtilsætning). Dagen efter køres stikvognen ud fra køl, og brødene tempererer i ca. 60 minutter, inden stikvognen køres i raskeskab og brødene raskes til ønsket størrelse. Brødene snittes med et snit på langs i midten af hvert brød. Bages i enten herdovn eller stikovn som specialbrød.

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere
Kontakt os