Cake Donut med Bounty

Donuts er uimodståelige - vi har udviklet skønne opskrifter på indbydende bagte donuts, hvor hemmeligheden bag ligger i den udsøgte pynt. Den lyse cake donut er baseret på Luksus Brownie, der giver mere tyngde, smag og en virkelig svampet donut, der holder sig frisk og smagfuld længe med en dyb smag af kakao. Her flot pyntet med Bounty, striber af chokolade og kokos. De færdigbagte donuts kan holde sig frisk på både frost og køl.

 

OPSKRIFT

Cake Donuts

10.000 g Credin Luksus brownie

2.500 g Æg

2.500 g Vegetabilsk olie

1.700 g Vand

 

Fremgangsmåde

Røretid med spartel: 5 minutter ved lav hastighed

Dejvægt i silikone donut form: 65 g. dej

Bagetid: 20-24 minutter

Temperatur: 175 °C i stikovn

Antal færdigbagte donuts: Ca. 250 stk.

 

Holdbarhed

De færdigbagte donuts kan holde sig på frost i lufttæt emballage i 2 måneder
og 1 uge på køl i lufttæt emballage
De færdigpyntede donuts kan holde sig friske i op til 3 dage på køl afhængig af pynt 

 

Tip: Brug en hvid, lys eller mørk "ready to use" chokoladecreme som topping, her sikres en rig chokoladesmag og en flot blank overflade, samtidig med at holdbarheden forlænges. En almindelig glasur vil blive grå og mat på 2. dagen. 

 

donut med bounty

Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed 

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

Sådan samarbejder vi med dig 

Lad os skabe løsninger sammen

 

Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:

 

•  Over 90 års erfaring og knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative og unikke løsninger
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere om os her

 

Kontakt os