Cake Donut med Lakrids

Donuts er uimodståelige - vi har udviklet skønne opskrifter på indbydende bagte donuts, hvor hemmeligheden bag ligger i den udsøgte pynt. Den lyse cake donut er baseret på Luksus Brownie, der giver mere tyngde, smag og en virkelig svampet donut, der holder sig frisk og smagfuld længe med en dyb smag af kakao. Her flot pyntet med små stykker lakrids, striber af chokolade og og tivolikrymmel. De færdigbagte donuts kan holde sig frisk på både frost og køl.

 

OPSKRIFT

Cake Donuts

10.000 g Credin Luksus brownie

2.500 g Æg

2.500 g Vegetabilsk olie

1.700 g Vand

 

Fremgangsmåde

Røretid med spartel: 5 minutter ved lav hastighed

Dejvægt i silikone donut form: 65 g. dej

Bagetid: 20-24 minutter

Temperatur: 175 °C i stikovn

Antal færdigbagte donuts: Ca. 250 stk.

 

Holdbarhed

De færdigbagte donuts kan holde sig på frost i lufttæt emballage i 2 måneder
og 1 uge på køl i lufttæt emballage
De færdigpyntede donuts kan holde sig friske i op til 3 dage på køl afhængig af pynt 

 

Tip: Brug en hvid, lys eller mørk "ready to use" chokoladecreme som topping, her sikres en rig chokoladesmag og en flot blank overflade, samtidig med at holdbarheden forlænges. En almindelig glasur vil blive grå og mat på 2. dagen. 

 

Du kan trække på et team af erfarne specialister

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men også i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores fælles pulje af viden og ekspertise har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

 

Læs mere

Lad os skabe løsninger sammen

 

Når du vælger Credin som din leverandør, får du en partner, der er dedikeret til perfektion i hver eneste bid!

 

•  Over 90 års pålidelighed og uovertruffen knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med et specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative løsninger, der appellerer til et bredt publikum
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere

Kontakt os