Cake Donut med Marcipanbrød

Cake Donut med Marcipanbrød

Donuts er uimodståelige - vi har udviklet skønne opskrifter på indbydende bagte donuts, hvor hemmeligheden bag ligger i den udsøgte pynt. Den lyse cake donut er baseret på CREDI® Luksus Cake, der giver mere tyngde, smag og en virkelig svampet donut, der holder sig frisk og smagfuld længe med en afrundet sød smag og et strejf af vanilje. Her flot pyntet med marcipanbrød, striber af chokolade og mandelsplitter. De færdigbagte donuts kan holde sig frisk på både frost og køl. 

 

OPSKRIFT

Cake Donuts

10.000 g CREDI® Luksus Cake

3.250 g Æg

3.000 g Vegetabilsk olie

200 g Vaniljesukker

2.000 g Vand

 

Fremgangsmåde

Røretid med spartel: 5 minutter ved lav hastighed

Dejvægt i silikone donut form: 70 g. dej

Bagetid: 20-24 minutter

Temperatur: 175 °C i stikovn

Antal færdigbagte donuts: Ca. 260 stk.

 

Holdbarhed

De færdigbagte donuts kan holde sig på frost i lufttæt emballage i 2 måneder

og 1 uge på køl i lufttæt emballage.
De færdigpyntede donuts kan holde sig friske i op til 3 dage på køl afhængig af pynt.

 

Tip: Brug en hvid, lys eller mørk "ready to use" chokoladecreme som topping, her sikres en rig chokoladesmag og en flot blank overflade, samtidig med at holdbarheden forlænges. En almindelig glasur vil blive grå og mat på 2. dagen. 

 

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere
Kontakt os