Glutenfri brød med et snit

For at skabe stor bredde i vores opskrifter, har vi eksperimenteret med eksisterende glutenfri brødblandinger, for at skabe mange flere muligheder og lækre glutenfri opskrifter på skønne brød. Resultatet er dette unikke og smagfulde brød med en lækker blød krumme og sprød skorpe.

 

Opskriften er baseret på vores glutenfri baguette mix og glutenfri softkerne mix. Begge brødblandinger er nemme at håndtere og alt der skal tilsættes er olie, gær og vand, samt naturligvis brødblandingerne. 

 

OPSKRIFT

GLUTENFRI BRØD

800 g Credin Gluten Free Baguette

200 g Credin Gluten Free Soft Kernel

20 g Vegetabilsk olie 

40 g Gær  

650 g Vand

 

FREMGANGSMÅDE

Æltetid: 10 minutter langsomt i spiralælter 

Dejtemperatur: 26 °C 

Dejvægt: 550 g, slå op og vend i blanding

Rasketid: Ca. 50 minutter, lav dybt snit inden afbagning

Bagetid: 25-30 minutter

Temperatur: Normal ovntemperatur

Damp: Normal

 

 

Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed 

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

Læs mere

Lad os skabe løsninger sammen

 

Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:

 

•  Over 90 års erfaring og knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative og unikke løsninger
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere

 

Kontakt os