Glutenfri brød med et snit

Glutenfri brød med et snit

For at skabe stor bredde i vores opskrifter, har vi eksperimenteret med eksisterende glutenfri brødblandinger, for at skabe mange flere muligheder og lækre glutenfri opskrifter på skønne brød. Resultatet er dette unikke og smagfulde brød med en lækker blød krumme og sprød skorpe.

 

Opskriften er baseret på vores glutenfri baguette mix og glutenfri softkerne mix. Begge brødblandinger er nemme at håndtere og alt der skal tilsættes er olie, gær og vand, samt naturligvis brødblandingerne. 

 

OPSKRIFT

GLUTENFRI BRØD

800 g GLUTEN FREE BAGUETTE

200 g GLUTEN FREE SOFTKERNE

20 g Vegetabilsk olie 

40 g Gær  

650 g Vand

 

FREMGANGSMÅDE

Æltetid: 10 minutter langsomt i spiralælter 

Dejtemperatur: 26 °C 

Dejvægt: 550 g, slå op og vend i blanding

Rasketid: Ca. 50 minutter, lav dybt snit inden afbagning

Bagetid: 25-30 minutter

Temperatur: Normal ovntemperatur

Damp: Normal

 

 

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere
Kontakt os