For at skabe stor bredde i vores opskrifter, har vi eksperimenteret med eksisterende glutenfri brødblandinger, for at skabe mange flere muligheder og lækre glutenfri opskrifter på skønne brød. Resultatet er dette unikke og smagfulde brød med en lækker blød krumme og sprød skorpe.
Opskriften er baseret på vores glutenfri baguette mix og glutenfri softkerne mix. Begge brødblandinger er nemme at håndtere og alt der skal tilsættes er olie, gær og vand, samt naturligvis brødblandingerne.
OPSKRIFT
GLUTENFRI BRØD
800 g GLUTEN FREE BAGUETTE
200 g GLUTEN FREE SOFTKERNE
20 g Vegetabilsk olie
40 g Gær
650 g Vand
FREMGANGSMÅDE
Æltetid: 10 minutter langsomt i spiralælter
Dejtemperatur: 26 °C
Dejvægt: 550 g, slå op og vend i blanding
Rasketid: Ca. 50 minutter, lav dybt snit inden afbagning
Bagetid: 25-30 minutter
Temperatur: Normal ovntemperatur
Damp: Normal