Lækre glutenfri knækbrød perfekt som en lille snack eller som tilbehør til en herlig tapas med smagfuld pesto.
Opskriften er baseret på softkerne brødmixet, der giver en sikker fremstilling og høj bagestabilitet. Tilsæt blot bagepulver, frø og kerner samt rullemargarine til brødblandingen og din egen favorit topping.
OPSKRIFT
GLUTENFRI KNÆKBRØD
2.500 g GLUTEN FREE SOFTKERNE
150 g Græskarkerner
100 g Solsikkefrø
50 g Hørfrø
30 g Bagepulver (uden hvedestivelse)
1.000 g Vand
800 g Rullemargarine
FREMGANGSMÅDE
Æltetid: 2 + 2 min i spiralælter. Tilføj stykker af margarine under æltning
Dejvægt: Rul ned til under 3 mm. Skær ud i passende størrelse, pensle med vand og drys med topping
Temperatur: 180 °C i stikovn
Tip: Anvend gerne flere forskellige slags topping som havsalt, birkes eller hakkede græskarkerner for at skabe masser af variation.