Glutenfri knækbrød

Glutenfri knækbrød

Lækre glutenfri knækbrød perfekt som en lille snack eller som tilbehør til en herlig tapas med smagfuld pesto.

 

Opskriften er baseret på softkerne brødmixet, der giver en sikker fremstilling og høj bagestabilitet. Tilsæt blot bagepulver, frø og kerner samt rullemargarine til brødblandingen og din egen favorit topping. 

 

OPSKRIFT

GLUTENFRI KNÆKBRØD

2.500 g GLUTEN FREE SOFTKERNE 

150 g  Græskarkerner

100 g Solsikkefrø 

50 g Hørfrø

30 g Bagepulver (uden hvedestivelse)

1.000 g Vand

800 g Rullemargarine 

 

FREMGANGSMÅDE

Æltetid: 2 + 2 min i spiralælter. Tilføj stykker af margarine under æltning

Dejvægt: Rul ned til under 3 mm. Skær ud i passende størrelse, pensle med vand og drys med topping

Temperatur: 180 °C i stikovn

 

Tip: Anvend gerne flere forskellige slags topping som havsalt, birkes eller hakkede græskarkerner for at skabe masser af variation.

 

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere
Kontakt os