En skøn muffin der er nem at bage og har en skøn afrundet smag af vanilje og dejlig svampet konsistens. Den smagfulde muffin kan nemt varieres ved at tilsætte kakao, bær og nødder.
Opskriften er baseret på den glutenfri muffin kageblanding, hvor der blot skal tilsættes olie og vand. Med kageblandingen er du sikret en ensartet dej og en høj bagestabilitet.
OPSKRIFT
GLUTENFRI MUFFIN
1.000 g GLUTEN FREE MUFFIN
310 g Rapsolie
440 g Vand
150 g Blåbær
FREMGANGSMÅDE
Røretid: 3-4 minutter i 2. gear med spatel, tilsæt blåbærrene i slutningen af røretiden
Dejvægt: 60 g pr. muffin
Bagetid: 22 minutter
Temperatur: Stikovn ved 180 °C
Tip: Skab flere variationer ved at tilsætter bær, nødder, chokoladestykker eller top med crumble.