Glutenfri muffin med blåbær

Glutenfri muffin med blåbær

En skøn muffin der er nem at bage og har en skøn afrundet smag af vanilje og dejlig svampet konsistens. Den smagfulde muffin kan nemt varieres ved at tilsætte kakao, bær og nødder. 

 

Opskriften er baseret på den glutenfri muffin kageblanding, hvor der blot skal tilsættes olie og vand. Med kageblandingen er du sikret en ensartet dej og en høj bagestabilitet.

 

OPSKRIFT

GLUTENFRI MUFFIN

1.000 g GLUTEN FREE MUFFIN 

310 g Rapsolie

440 g Vand 

150 g Blåbær

 

FREMGANGSMÅDE

Røretid: 3-4 minutter i 2. gear med spatel, tilsæt blåbærrene i slutningen af røretiden

Dejvægt: 60 g pr. muffin 

Bagetid: 22 minutter

Temperatur: Stikovn ved 180 °C 

 

Tip: Skab flere variationer ved at tilsætter bær, nødder, chokoladestykker eller top med crumble.

 

 

 

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere
Kontakt os