En smagfuld muffin med et indbydende udseende og skøn muffin top. Den har en dejlig afrundet smag og cremet konsistens. Et sikkert hit på kagebordet eller til kaffen.
Denne opskrift er baseret på den neutrale muffin kageblanding, hvor vi blot har tilsat olie, vand og naturligvis kakao samt store stykker af chokolade. Muffin blandingen sikrer en ensartet og stabil dej.
OPSKRIFT
GLUTENFRI MUFFIN MED KAKAO OG CHOKOLADESTYKKER
1.000 g GLUTEN FREE MUFFIN PLAIN
50 g Kakaopulver 20-22%
310 g Rapsolie
515 g Vand
150 g Chokoladestykker
FREMGANGSMÅDE
Røretid: 3-4 minutter i 2. gear med spatel
Dejvægt: 60 g pr. muffin
Bagetid: 22 minutter
Temperatur: Stikovn ved 180 °C
Tip: Skab flere smagfulde varianter ved at tilsætte bær og nødder eller en skøn vanilje crumble på toppen.