Glutenfri muffin med kakao og chokolade

En smagfuld muffin med et indbydende udseende og skøn muffin top. Den har en dejlig afrundet smag og cremet konsistens. Et sikkert hit på kagebordet eller til kaffen. 

 

Denne opskrift er baseret på den neutrale muffin kageblanding, hvor vi blot har tilsat olie, vand og naturligvis kakao samt store stykker af chokolade. Muffin blandingen sikrer en ensartet og stabil dej.

 

OPSKRIFT

GLUTENFRI MUFFIN MED KAKAO OG CHOKOLADESTYKKER

1.000 g Credin Gluten Free Muffin Plain 

50 g Kakaopulver 20-22% 

310 g Rapsolie

515 g Vand

150 g Chokoladestykker

 

FREMGANGSMÅDE

Røretid: 3-4 minutter i 2. gear med spatel

Dejvægt: 60 g pr. muffin 

Bagetid: 22 minutter 

Temperatur: Stikovn ved 180 °C

 

Tip: Skab flere smagfulde varianter ved at tilsætte bær og nødder eller en skøn vanilje crumble på toppen.

 

 

 

 

Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed 

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

Læs mere

Lad os skabe løsninger sammen

 

Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:

 

•  Over 90 års erfaring og knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative og unikke løsninger
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere

 

Kontakt os