Glutenfri muffin med kakao og chokolade

Glutenfri muffin med kakao og chokolade

En smagfuld muffin med et indbydende udseende og skøn muffin top. Den har en dejlig afrundet smag og cremet konsistens. Et sikkert hit på kagebordet eller til kaffen. 

 

Denne opskrift er baseret på den neutrale muffin kageblanding, hvor vi blot har tilsat olie, vand og naturligvis kakao samt store stykker af chokolade. Muffin blandingen sikrer en ensartet og stabil dej.

 

OPSKRIFT

GLUTENFRI MUFFIN MED KAKAO OG CHOKOLADESTYKKER

1.000 g GLUTEN FREE MUFFIN PLAIN 

50 g Kakaopulver 20-22% 

310 g Rapsolie

515 g Vand

150 g Chokoladestykker

 

FREMGANGSMÅDE

Røretid: 3-4 minutter i 2. gear med spatel

Dejvægt: 60 g pr. muffin 

Bagetid: 22 minutter 

Temperatur: Stikovn ved 180 °C

 

Tip: Skab flere smagfulde varianter ved at tilsætte bær og nødder eller en skøn vanilje crumble på toppen.

 

 

 

 

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere
Kontakt os