Brownies er super lækre som en skøn dessert, men kan også anbefales som lidt sødt til kaffen. Med en svampet kerne og en intens smag af kakao er denne skønne glutenfri brownie det perfekt valg.
Tilsæt blot olie, æg og vand til de glutenfri brownie blanding, så er du sikret en ensartet og bagestabil dej, med muligheder for at udvikle flere spændende opskrifter, blot ved at tilsætte nødder og chokoladestykker.
OPSKRIFT
GLUTENFRI BROWNIE
1.000 g Gluten free Brownie
75 g Æg
160 g Vegetabilsk olie
190 g Vand
FREMGANGSMÅDE
Røretid: Alle ingredienser røres sammen ved håndkraft 3-4 minutter i 1. gear med spatel
Dejvægt: 400 g i brownie form Ø 18 cm, H 3,5 cm
Bagetid: 30-35 minutter
Temperatur: Herdovn ved 170 °C
Tip: Tilføj forskellige nødder og chokoladestykker til dejen, for flere skønne smagsoplevelser.