Glutenfri smagfuld brownie

Glutenfri smagfuld brownie

Brownies er super lækre som en skøn dessert, men kan også anbefales som lidt sødt til kaffen. Med en svampet kerne og en intens smag af kakao er denne skønne glutenfri brownie det perfekt valg.

 

Tilsæt blot olie, æg og vand til de glutenfri brownie blanding, så er du sikret en ensartet og bagestabil dej, med muligheder for at udvikle flere spændende opskrifter, blot ved at tilsætte nødder og chokoladestykker.

 

OPSKRIFT

GLUTENFRI BROWNIE

1.000 g Gluten free Brownie 

75 g Æg

160 g Vegetabilsk olie

190 g Vand

 

FREMGANGSMÅDE

Røretid: Alle ingredienser røres sammen ved håndkraft 3-4 minutter i 1. gear med spatel

Dejvægt: 400 g i brownie form Ø 18 cm, H 3,5 cm

Bagetid: 30-35 minutter

Temperatur: Herdovn ved 170 °C

 

Tip: Tilføj forskellige nødder og chokoladestykker til dejen, for flere skønne smagsoplevelser.

 

 

 

 

 

 

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere
Kontakt os