Glutenfri snack

Glutenfri snack

Søde og smagfulde små snacks med tørret frugter, chokoladestykker og nødder. Et lidt sundere valg til en indbydende snack på farten. 

 

Dejen til den lille snack er nem at håndtere og baseret på den glutenfri softkerne brødblanding, hvor der blot skal tilsættes gær og vand samt naturligvis tørret frugter, nødder og chokoladestykker. 

 

OPSKRIFT

GLUTENFRI SNACK

1.000 g GLUTEN FREE SOFTKERNEL 

80 g Tørrede tranebær

80 g Tørrede abrikostern

80 g Chokoladestykker

80 g Hasselnødder

35 g Gær

650 g Vand

 

FREMGANGSMÅDE

Æltetid: Køres med spatel i 2. gear i 10 minutter

Dejtemp.: 26-27 °C

Dejvægt: Ca. 50 g dej afvejes i små silikoneforme

Rasketid: 40-45 minutter

Bagetid: 14 minutter

Temperatur: Stikovn ved 250 °C reduceret til 200 °C 

Damp: Normal

 

Tip: Top med mandelflager.

 

 

 

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere
Kontakt os