Glutenfri snack

Søde og smagfulde små snacks med tørret frugter, chokoladestykker og nødder. Et lidt sundere valg til en indbydende snack på farten. 

 

Dejen til den lille snack er nem at håndtere og baseret på den glutenfri softkerne brødblanding, hvor der blot skal tilsættes gær og vand samt naturligvis tørret frugter, nødder og chokoladestykker. 

 

OPSKRIFT

GLUTENFRI SNACK

1.000 g Credin Gluten Free Soft Kernel 

80 g Tørrede tranebær

80 g Tørrede abrikostern

80 g Chokoladestykker

80 g Hasselnødder

35 g Gær

650 g Vand

 

FREMGANGSMÅDE

Æltetid: Køres med spatel i 2. gear i 10 minutter

Dejtemp.: 26-27 °C

Dejvægt: Ca. 50 g dej afvejes i små silikoneforme

Rasketid: 40-45 minutter

Bagetid: 14 minutter

Temperatur: Stikovn ved 250 °C reduceret til 200 °C 

Damp: Normal

 

Tip: Top med mandelflager.

 

 

 

Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed 

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

Læs mere

Lad os skabe løsninger sammen

 

Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:

 

•  Over 90 års erfaring og knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative og unikke løsninger
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere

 

Kontakt os