Søde og smagfulde små snacks med tørret frugter, chokoladestykker og nødder. Et lidt sundere valg til en indbydende snack på farten.
Dejen til den lille snack er nem at håndtere og baseret på den glutenfri softkerne brødblanding, hvor der blot skal tilsættes gær og vand samt naturligvis tørret frugter, nødder og chokoladestykker.
OPSKRIFT
GLUTENFRI SNACK
1.000 g GLUTEN FREE SOFTKERNEL
80 g Tørrede tranebær
80 g Tørrede abrikostern
80 g Chokoladestykker
80 g Hasselnødder
35 g Gær
650 g Vand
FREMGANGSMÅDE
Æltetid: Køres med spatel i 2. gear i 10 minutter
Dejtemp.: 26-27 °C
Dejvægt: Ca. 50 g dej afvejes i små silikoneforme
Rasketid: 40-45 minutter
Bagetid: 14 minutter
Temperatur: Stikovn ved 250 °C reduceret til 200 °C
Damp: Normal
Tip: Top med mandelflager.