Cremet kirsebærmousse på browniebund

En skøn kage med en cremet og luftig krisebærmousse på en svampet bund af brownie. Den friske smag af kirsebær supplerer den lidt tunge brownie flot og de hakkede kirsebær giver kagen en lækker konsistens og smagsbooster. En kage der smager af mere og gør sig godt på ethvert julebord.

 

OPSKRIFT

CREMET KIRSEBÆRMOUSSE PÅ BROWNIEBUND
1.500 g CREDI® Luksus Brownie
375 g Æg
375 g Vegetabilsk olie
225 g Vand
160 g Odense nougat 1 (til at smøre på bunden)
Rør alle ingredienser med spartel ved medium hastighed i 5 minutter. Hæld dejen i en kantplade 48x60 cm foret med silikonepapir. Bag browniebunden ved 180 °C i ca. 20 min.

 

KIRSEBÆRMOUSSE
2.000 g Piskefløde
500 g Vand (ca. 20-25 °C)
400 g CREDI® Fond Neutral
400 g Hakkede kirsebær
Pisk piskefløden meget let.

Bland vand og CREDI® Fond Neutral og vend sammen med 1/3 af den letpiskede fløde. Tilsæt resten af fløden og bland det hele godt sammen. Vend de hakkede kirsebær i blandingen.

 

KIRSEBÆRGELÉ
450 g Kirsebærsaft
300 g Vand
12 Blade husblas
Læg husblas i blød i koldt vand i 5 min. Varm saft og vand op til ca. 80 °C. Rør husblas i og afkøl lidt inden brug.

 

ARBEJDSBESKRIVELSE
Stik 8 bunde ud af browniebunden med udstikker Ø16 cm. Placér bundene i ring Ø16 cm gerne foret med kantfolie 5 cm. Sprøjt 20 g nougat i zigzag mønster på bunden. Hæld 375 g kirsebærmousse i ringen. Fyld ikke ringen helt, da der skal være plads til kirsebærgelé. Sæt kagerne på frost indtil de skal bruges. Tag kagerne direkte fra frost og hæld 80 g kirsebærgelé på toppen. Fjern ringen. Pynt med hakkede mandler og hakkede pistacienødder.

 

Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed 

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

Læs mere

Lad os skabe løsninger sammen

 

Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:

 

•  Over 90 års erfaring og knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative og unikke løsninger
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere

 

Kontakt os