Kirsebærmuffin

Smagfulde veganske julemuffins baseret på CREDI® Cake Vegan som sikrer en fantastisk saftig krumme og kan bruges til et stort udvalg af spændende soft cakes og muffins. Kageblandingen skal blot blandes med vegetabilsk olie og vand og du er sikret en ensartet og stabil dej med en høj viskositet. Skab nemt masser af spændende variation blot ved at tilføje bær, frugter, nødder eller chokoladestykker i dejen. 

 

OPSKRIFT

KIRSEBÆRMUFFIN (Vegansk)
950 g CREDI® Cake Vegan
50 g Kakao (20-22%)
200 g Vegetabilsk olie
450 g Vand
250 g Hakkede kirsebær
30 g Hakkede, ristede mandler (til pynt)
38 stk. Sukkerfrostede kirsebær (til pynt)
Rør alle ingredienser med spartel ved medium hastighed i 5 minutter. Dosér 70 g dej i brun tulipanform. Bag ved 180 °C i 24-26 minutter. Giv 1 sek. damp ved indsætning.

 

HVID GLASUR
400 g Fondant pulver
30 g Vand
Rør ingredienserne sammen med spartel. Varmes let op inden brug.

 

PYNT

Glasér de afkølede muffins med 10 g hvid glasur og pynt med ét sukkerfrostet kirsebær.

 

 

Du kan trække på et team af erfarne specialister

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men også i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores fælles pulje af viden og ekspertise har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

 

Læs mere

Lad os skabe løsninger sammen

 

Når du vælger Credin som din leverandør, får du en partner, der er dedikeret til perfektion i hver eneste bid!

 

•  Over 90 års pålidelighed og uovertruffen knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med et specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative løsninger, der appellerer til et bredt publikum
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere

Kontakt os