Sirupskage med abrikos og chokolade trøffel

 

En skøn og smagfuld sirupskage med en let krydret smag, her i fint samspil med abrikos, chokolade trøffel og luksuscreme der giver en skøn cremet og svampet smagsoplevelse. Det er nemt at skabe masser af variation blot ved at tilføje andre lækre cremer og marmelade. CREDI® Multicake har god friskholdelse og kageblandingen sikrer en ensartet skøn kage.

 

OPSKRIFT

SIRUPSKAGE MED ABRIKOS OG CHOKOLADE TRØFFEL
1.000 g CREDI® Multicake
100 g Vegetabilsk olie
100 g Æg
320 g Kærnemælk
240 g Mørk Sirup

Alle ingredienser røres med spartel ved lav hastighed i 5 min. 175 g dej vejes af i rund form/kapsel Ø145x50 mm. Kagerne bages i 25-28 min ved 170 °C.


ØVRIGE INGREDIENSER
200 g Abrikosmarmelade
150 g OM Chokolade trøffel
600 g Luksuscreme
40 g Hakket chokolade
20 g Mandelsplitter


ARBEJDSBESKRIVELSE
På nederste bund smøres 40 g abrikosmarmelade, 70 g oppisket luksuscreme sprøjtes på i dutter med rund tyl. På "indersiden" af øverste bund smøres 30 g Odense chokolade trøffel, og bunden lægges på med chokolade trøffel ned mod cremen. Pynt kagen ved at sprøjte en cirkel af luksuscreme som små "dutter" med rund tyl hele vejen rundt. Med en teske laves et spor i hver dut ind mod midten. Til sidst pyntes med hakket chokolade og mandelsplitter.

Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed 

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

Læs mere

Lad os skabe løsninger sammen

 

Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:

 

•  Over 90 års erfaring og knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative og unikke løsninger
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere

 

Kontakt os