Små skønne snefnug

De små indbydende og smagfulde snefnug er baseret på CREDI Quark scones, der har en let sødmefyldt smag af vanilje. Med blanding er du sikret en stabil dej, der er nem at arbejde med og du er sikret et godt resultat hver gang. De små snefnug er skønne på ethvert julebord.

 

OPSKRIFT
1250 g CREDI® Quark Scones
250 g Æg
350 g Vand
200 g Skyr

FREMGANGSMÅDE
Spiralælter 4 minutter langsom og 4 minutter hurtig. Vejes af i stykker af 200 g, sættes på køl under plast i 30 minutter. Stykkerne rulles i stænger á 60 cm. Med sporejern markeres 40 stk. á 1,5 cm. Skæres ud og fordeles på en plade og sættes på frost. Stykkerne tages direkte fra frost og koges i olie som klejner i ca. 2 minutter. Efter kogning vendes de små kugler i f.eks. snow sugar eller flormelis.

Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed 

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

Læs mere

Lad os skabe løsninger sammen

 

Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:

 

•  Over 90 års erfaring og knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative og unikke løsninger
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere

 

Kontakt os