Banankage med nøddetopping
En svampet og indbydende banankage med chokoladestykker og en cremet nøddetopping og pyntet med lidt hakkede nødder, et skønt pift til kagen og en fin knasende kontrast til den saftige kage. Kagen er baseret på CREDI® Multicake, som giver en lækker og svampet kage og holder sig frisk længe. Multicake kan bruges til et stort udvalg af kager, og er også perfekt til gulerodskage, kanelkage, squashkage og mage flere.
Opskriften giver 14 banankager á 510 g
Banankage:
2.500 g CREDI® Multicake
750 g Vegetabilsk olie
690 g Æg
600 g Vand
900 g Moset banan
260 g Chokolade chunks
Alle ingredienser røres sammen på en gang i 4-5 min med spartel ved langsom hastighed. Dejen hældes i rammen, og kagen bages ved 160 °C i 45-50 min.
Nøddetopping:
1.000 g Grønvang Luksuscreme
400 g Callebaut Nocciola
Luksuscremen piskes efter forskriften. I en anden rørekedel piskes Nocciola i et par minutter. De to masser piskes sammen til blandingen er ensartet. Efter afkøling pyntes kagen med nøddetopping, og skæres ud i 14 kager.