Banankage med nøddetopping

En svampet og indbydende banankage med chokoladestykker og en cremet nøddetopping og pyntet med lidt hakkede nødder, et skønt pift til kagen og en fin knasende kontrast til den saftige kage. Kagen er baseret på CREDI® Multicake, som giver en lækker og svampet kage og holder sig frisk længe. Multicake kan bruges til et stort udvalg af kager, og er også perfekt til gulerodskage, kanelkage, squashkage og mage flere. 
Opskriften giver 14 banankager á 510 g

Banankage:
2.500 g CREDI® Multicake
750 g Vegetabilsk olie
690 g Æg
600 g Vand
900 g Moset banan
260 g Chokolade chunks
Alle ingredienser røres sammen på en gang i 4-5 min med spartel ved langsom hastighed. Dejen hældes i rammen, og kagen bages ved 160 °C i 45-50 min. 

Nøddetopping:
1.000 g Grønvang Luksuscreme
400 g Callebaut Nocciola

Luksuscremen piskes efter forskriften. I en anden rørekedel piskes Nocciola i et par minutter. De to masser piskes sammen til blandingen er ensartet. Efter afkøling pyntes kagen med nøddetopping, og skæres ud i 14 kager.

Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed 

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

Læs mere

Lad os skabe løsninger sammen

 

Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:

 

•  Over 90 års erfaring og knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative og unikke løsninger
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere

 

Kontakt os