Brownie Moist

Skøn og chewy brownie med masser af smag!

Brownie er ikke bare brownie. Vi har derfor udviklet en brownieblanding, der giver en fantastisk brownie, med en rig og dyb smag af kakao, en saftig karamelagtig kerne og en sprød let lysebrun top. Med blandingen får du en nem og sikker proces, og en perfekt flad afbagning. Tilsæt blot olie eller smeltet smør samt evt. nødder og chokoladestykker for ekstra smag og konsistens. Vi har udviklet t opskrifter nedenfor, så du selv kan vælge.

 

Klassisk brownie
Ingredienser
4.000 g CREDI® Brownie Moist
700 g Æg
360 g Vegetabilsk planteolie
340 g Vand

Arbejdsbeskrivelse
Vigtigt at vandet, der anvendes i opskriften, er 40-50°C. Alle ingredienser røres sammen med spartel ved medium hastighed i ca. 5 minutter. Dejen fordeles jævnt i en kantplade på 46x60 cm med 4 cm høje kanter. Bages ved 160-170°C i ca. 45 minutter. Efter afkøling skæres brownien ud i passende stykker.

TIP! Olien kan erstattes af 400 g smeltet smør og 300 g vand (i stedet for 340 g vand). Ønskes en endnu mere intens chokoladesmag, kan der tilføjes 500 g smeltet chokolade.

Brownie med nødder og chokolade
Ingredienser
3.000 g CREDI® Brownie Moist
525 g Æg
270 g Vegetabilsk planteolie
255 g Vand
200 g Valnødder
400 g Mørke chokoladestykker 48%

 

Arbejdsbeskrivelse
Vigtigt at vandet, der anvendes i opskriften, er 40-50°C. Alle ingredienser, på nær valnødder og chokoladestykker, røres sammen med spartel ved medium hastighed i ca. 5 minutter. Tilsæt valnødder og chokoladestykker i det sidste minut af røretiden. Dejen fordeles jævnt i en kantplade på 46x60 cm med 4 cm høje kanter. Bages ved 160-170°C i ca. 45 minutter. Efter afkøling skæres brownien ud i passende stykker.

 

Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed 

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

Læs mere

Lad os skabe løsninger sammen

 

Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:

 

•  Over 90 års erfaring og knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative og unikke løsninger
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere

 

Kontakt os