Dessertkage med jordbærfromage

Skønne og saftige bunde med en afrundet smag af vanilje. Her kombineret med frugtfyld og en skøn fromage. En smagfuld og cremet kage, der kan holde sig på køl i 1-2 dage. Kagen uden gelé på toppen kan holde sig på frost i 2 måneder, godt pakket ind under plast. Opskriften giver 9 kager.

Ingredienser:
3.000 g CREDI® Luksus Cake (se grundopskrift)
20 g Vaniljesukker
1.450 g CREDI® Fond Jordbær fromage (se grundopskrift)
1.450 g CREDI® Fond Neutral fromage (se grundopskrift)
10 g Vaniljesukker
540 g Jordbær-/ribsfrugtfyldning

Topping:
145 g Credigel
5 g Jordbær pasta u/farve
1 g Rød farve
 
Grundopskrifter:
CREDI® Luksus Cake 
1.640 g CREDI® Luksus Cake 
530 g Æg
490 g Olie
330 g Vand
 
CREDI® Fond Jordbær fromage
200 g CREDI® Fond Jordbær
250 g Vand
1.000 g Piskefløde 35%

CREDI® Fond Neutral fromage
200 g CREDI® Fond Neutral
250 g Vand
1.000 g Piskefløde 35%
CREDI® Fond Jordbær/Neutral opløses i vand. Herefter tilsættes 1/3 af den letpiskede fløde og det blandes godt sammen. Resten af fløden mænges i.
 
Arbejdsbeskrivelse:
Alle ingredienser fra basisopskriften til kagebundene samt vaniljesukker røres sammen med spartel ved lav hastighed i ca. 5 minutter. Dejen fordeles i to kantplader foret med silikonepapir, med 1.500 g dej i hver plade. Bundene bages ved 180 grader i 12-14 minutter.

Når bundene er afkølet, drysses sukker på overfladen og de vendes ud af kantpladerne. Den ene bund spores ud på den lange led i baner på 4 cm bred og 51 cm lang. Det aflange kagestykke fores i en ring med Ø16cm, så overfladen med sukker vender ud mod ringen. Obs på at kagebunden er 1 cm lavere end højden på ringen. Af den anden kagebund stikkes der runde bunde ud med udstikker Ø14cm, som placeres i midten af den forede ring. På hver bund sprøjtes der først ca. 100 g jordbærfrugtfyld, og derefter ca. 140 g jordbærfromage. Lad fromagen sætte sig på frost, inden ringen fyldes med vaniljefromagen (basisopskrift på neutral fromage – tilsæt blot vaniljesukker) . Sæt herefter kagerne på frost. Bland jordbærpasta og rød farve i Credigel, og smør det i et tyndt lag på kagerne, mens de er frosne. Tip: Prøv også med en kombination af æblefyld og citronfromage.
Dessertkager opskrifter

Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed 

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

Sådan samarbejder vi med dig 

Lad os skabe løsninger sammen

 

Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:

 

•  Over 90 års erfaring og knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative og unikke løsninger
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere om os her

 

Kontakt os