Dessertkage med pistacie, hindbær og nougatcreme

Skøn og festlig dessertkage med saftige pistaciebunde. Her flot sammensat med den syrlige smag af hindbærfrugtfyld og sød nougat. Kagen er i den lidt tungere ende og den kan holde sig på køl i 5 dage. Bundene til kagen kan holde sig på frost i 2 måneder, hvis de er pakket godt ind under plast. Opskriften giver 4 kager.

Ingredienser:
2.500 g CREDI® Luksus Cake (se grundopskrift)
50 g Pistacie pasta
280 g Hindbærfrugtfyldning

Nougatcreme:
1.000 g Luksus creme (Grønvang)
300 g Nougat trøffel
 
Grundopskrift:
CREDI® Luksus Cake 
1.370 g CREDI® Luksus Cake 
445 g Æg
410 g Olie
275 g Vand
 
Arbejdsbeskrivelse:
Alle ingredienser fra basisopskriften til kagebundene inkl. pistacie pasta røres sammen med spartel ved lav hastighed i 5 min. Dejen hældes i en kantplade 46x60 cm foret med silikonepapir og bages ved 180 grader i ca. 18 minutter. Med ring Ø15cm stikkes tre bunde ud af den afkølede pistaciebund. På nederste bund smøres 35 g hindbærfrugtfyldning, og derpå sprøjtes 75 g *nougatcreme. Dette gentages på bund nr. to. Den sidste bund lægges på og danner kagens top. Der smøres et meget tyndt lag nougatcreme på hele kagen, så kagen får et jævnt underlag og for at ”låse” krummerne. Kagen sættes på køl i 5-10 minutter, til cremen er fast. Derefter smøres et lidt tykkere lag nougatcreme på hele kagen. Nougatcremen jævnes ud med et lige skrabelærred eller en spartel, så overfalden bliver helt jævn og lige. Kagen pyntes med rosetter af nougatcreme i forskellige størrelser, og evt. lidt hakkede pistacienødder og frysetørrede hindbær.

*Nougatcreme
Tempereret Luksus creme piskes ved høj hastighed i 8-10 minutter og til sidst tilsættes nougat trøffel.

Du kan trække på et team af erfarne specialister

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men også i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores fælles pulje af viden og ekspertise har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

 

Læs mere

Lad os skabe løsninger sammen

 

Når du vælger Credin som din leverandør, får du en partner, der er dedikeret til perfektion i hver eneste bid!

 

•  Over 90 års pålidelighed og uovertruffen knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med et specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative løsninger, der appellerer til et bredt publikum
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere

Kontakt os