Se hvordan de små lækre hyldeblomstmousse kuber laves.
Fremgangsmåden er stort set ens ved de tre smagsvarianter, så det er bare med
at komme i gang. De små kuber er perfekte som en dessert eller som små lækre tapaskager.
Kuberne er alle baseret på vores browniebund, der giver en lækker og svampet bund, der smager skønt sammen med den luftige mousse. Det er nemt at skabe spændende inspiration ved at variere smagen i mousserne.
BROWNIEBUND
3.000 g CREDI® Luksus Brownie
750 g Æg
750 g Vegetabilsk olie
450 g Vand
Alle ingredienser blandes og røres med spartel ved medium hastighed i 4-5 min. 2.400 g bages i foret kantplade 46x60 cm ved 170 °C i 25-28 min.
CHOKO-ORANGE & TRØFFEL
Opskriften giver 130 stk. á 48 g
2.400 g Browniebund
700 g Odense Marcipan Chokolade Trøffel
3.130 g Choko-orangemousse
CHOKO-ORANGEMOUSSE
2.000 g Piskefløde
500 g Vand (ca. 20-25 °C)
400 g CREDI® Fond Kakao
80 g Appelsinpasta
150 g Odense Marcipan Kagedrys
CREDI® Fond Kakao opløses i ca. 20-25 °C varmt vand sammen med appelsinpasta og det blandes godt sammen. Fløden piskes meget let. 1/3 fløde vendes i CREDI® Fond blandingen, og det blandes godt sammen. Derefter vendes resten af fløden i, og til sidst tilsættes kagedrys.
HYLDEBLOMST & SOLBÆR
Opskriften giver 130 stk. á 47 g
2.400 g Browniebund
700 g Solbær frugtfyld
2.960 g Hyldeblomstmousse
HYLDEBLOMSTMOUSSE
2.000 g Piskefløde
500 g Vand (ca. 20-25 °C)
400 g CREDI® Fond Neutral
60 g Hyldeblomstpasta
CREDI® Fond Neutral opløses i ca. 20-25 °C varmt vand sammen med hyldeblomstpasta og det blandes godt sammen. Fløden piskes meget let. 1/3 fløde vendes i CREDI® Fond blandingen, og det blandes godt sammen. Derefter vendes resten af fløden i.
JORDBÆR & JORDBÆR
Opskriften giver 130 stk. á 46 g
2.400 g Browniebund
700 g Jordbær frugtfyld
2.900 g Jordbærmousse
JORDBÆRMOUSSE
2.000 g Piskefløde
500 g Vand (ca. 20-25 °C)
400 g CREDI® Fond Jordbær
CREDI® Fond Jordbær opløses i ca. 20-25 °C varmt vand. Fløden piskes meget let. 1/3 fløde vendes i CREDI® Fond blandingen, og det blandes godt sammen. Derefter vendes resten af fløden i.
FREMGANGSMÅDE
Browniebund skæres til, så den passer i en metalramme (54x40 cm). Drys lidt sukker på papiret, inden brownien placeres i rammen. Så sidder den ikke fast i papiret. Smør 700 g frugtfyld eller trøffel på bunden, lav moussen, og fordel den med det samme ud over laget af frugtfyld/trøffel i et helt jævnt lag, og sæt kagen på frost. Når kagen har været på frost, kan rammen fjernes, og med sporejern inddeles kagen i stykker á 4x4 cm som skæres ud, mens kagen er let frossen. Herefter pyntes kagerne.
Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed
Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.
Lad os skabe løsninger sammen
Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:
• Over 90 års erfaring og knowhow
• Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
• Hurtig og agil udviklingsproces
• Innovative og unikke løsninger
• AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
• En del af Orkla Food Ingredients (OFI)